Bucurie uriașă în familia Simonei Halep! Toni Iuruc și iubita lui au luat decizia finală, în mare secret

Câtă vreme nu poate juca tenis din cauza restricțiillor globale impuse de criza pandemică de COVID-19, Simona Halep și-a reorientat preocupările către chestiunile familiale. Numărul 2 mondial în tenisul feminin își caută, împreună cu partenerul ei, o nouă casă în Capitală. Cei doi au fost văzuți vizitând un apartament dintr-un bloc recent construit într-un cartier exclusivist al Bucureștiului.

Afaceri pe timp de pandemie

Cu iubitul ei Toni Iuruc la dreapta, împătimita condusului Simona Halep a „debarcat“ aceste zile din autoturismul ei de zile mari, un Bentley de configurație sedan, în cartierul Primăverii, unde li s-au alăturat membrii familiei sportivei – fratele și părinții acesteia.

Jucătoarea de tenis care îi face mândri pe români nu a părut deloc afectată de faptul că nu poate lua parte la competițiile la care în condiții normale se ducea regulat, afișând o atitudine vivace și lipsită de încordare, ca și cum ar fi fost la o plimbare în parc și nu la o vizită de afaceri, potrivit cancan.ro.

Se pare că Halep și-a chemat și membrii familiei pentru a avea parte și de părerea acestora asupra achiziției pe care doresc să o facă ea și viitorul ei soț.

Nuntă la malul mării?

Preocupările celor doi par neadecvate cu această perioadă în care oamenii încearcă să se bucure de relaxările condițiilor impuse odată cu decretarea Stării de urgență, însă sportiva și omul de afaceri au un motiv întemeiat pentru demersurile lor tranzacționale: Simona Halep se pregătește să se treacă și ea pe numele Iuruc, întrucât cei doi aveau plănuit încă dinaintea izbucnirii pandemiei noului coronavirus să își unească în acest an destinele în fața legii și a lui Dumnezeu.

Cel pe care l-a ales să o însoțească în destinul ei pentru restul vieții este un miliardar machedon care este proprietarul a 6 firme.

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine“, a dezvăluit viitoarea mireasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI