Simona Halep, vânată de ANAF! Lovitura de milioane pe care o poate primi campioana noastră

Simona Halep, vânată de ANAF! Lovitura de milioane pe care o poate primi campioana noastră
Simona Halep, vânată de ANAF! Lovitura de milioane pe care o poate primi campioana noastră

Simona Halep nu se poate pregăti în liniște pentru următoarele competiții. Ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, are probleme cu statul. Campioana noastră a contestat, la Judecătoria Constanţa, un titlu executoriu emis de ANAF.

Simona Halep, vânată de ANAF! Lovitura de milioane pe care o poate primi campioana noastră

Pe lângă faptul că a trebuit să stea câteva săptămâni în autoizolare, Simona Halep trebuie să lupte acum și cu statul român. Câștigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) a ajuns în atenția Agenției Naționale de Admnistrare Fiscală, instituție care a înregistrat pe 30 ianuarie 2020 un dosar de executare silită a Simonei Halep.  Din câte se pare, spun unele surse, e posibil ca Simona Halep să nu fi plătit la timp impozitele datorate pentru bunurile imobile pe care le deține la Constanța, iar Fiscul vrea să le recupereze.

Pe 19 februarie, Simona Halep a contestat la Judecătoria Constanța executarea silită ce se regăsește în dosarul nr.2910927134129/13/30/1/2020/133010046371817.

Întrucât în România se instituise starea de urgență, nu a fost fixat încă un prim termen de judecată în acest dosar.

Rămâne de văut ce se va întâmpla în acest dosar, în care Ministerul Finanţelor Publice- Agenţia Naţională de Administrare Fiscală- Direcţia Generală Regională a Finantelor Publice Galaţi- Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa au calitatea de pârâți.

Ce avere imobiliară deține Simona Halep

Câștigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) este destul de înfiptă în domeniul imobiliar. Constănțeanca a investit două milioane de euro în două hoteluri, cu același nume, Drachenhaus, dintre care unul în Poiana Brașov, iar altul în centrul istoric al Brașovului.

Cea mai bună sportivă a României, fostul număr 1 mondial din tenisul feminin, mai deține un apartament de 400.000 de euro în București, o vilă de 600.000 de euro în Constanța. De asemenea, a mai construit și un bloc cu două etaje lângă casa părintească. Și Simona Halep nu se oprește aici, 500.000 de euro au fost investiți în câteva vile de la malul mării, plus alte milioane pentru un bloc de șase etaje cu apartamente de lux, în nordul stațiunii Mamaia.

Pe lângă toate acestea, Simona Halep se poate lăuda cu o colecție impresionantă de mașini de lux, în valoare de peste un milion de euro. Acum, rămâne de văzut și în contextul procesului cu ANAF, ce soartă va avea viitorul hotel din centrul Constanței, pentru care probabil se pregătește o sumă impresionantă.

Simona Halep, 28 de ani, a adunat din tenis peste 30 milioane de dolari.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI