Bucurie mare pentru că Meghan Markle nu a ajuns la înmormântarea Prinţului Philip. S-a aflat abia acum motivul uluitor

Bucurie mare pentru că Meghan Markle nu a ajuns la înmormântarea Prinţului Philip. S-a aflat abia acum motivul uluitor
De ce s-a bucurat Familia Regală când Meghan Markle nu a participat la înmormântarea Prințului Philip

Înmormântarea Prințului Philip a fost un eveniment extrem de trist în Familia Regală. Pe atunci, Meghan Markle, însărcinată pentru cu micuța Lilibet, nu a putut participa, dar se pare că rudele sale au fost încântate de decizia luată de soția Prințului Harry.

Absența Ducesei de Sussex de la înmormântarea Prințului Philip, motiv de bucurie pentru Familia Regală?

Problemele nu se termină în Familia Regală Britanică. În timp ce Meghan Markle și Prințul Harry au ales să plece de lângă rudele lor și să înceapă o viață nouă în America, unde și-au cumpărat o casă, se pare că ei sunt urmăriți de controverse.

Moartea Prințului Philip a îndurerat o lumea întreagă. La momentul respectiv, Prințul Harry se prezenta în Anglia pentru a-și conduce bunicul pe ultimul drum, dar soția lui nu putea să fie alături de el. Meghan Markle rămânea în America pentru a nu se pune în pericol, sarcina fiind înaintată.

Cu toate acestea, se pare că rudele sale din partea soțului au fost încântate pentru că fosta actriță nu a participat la înmormântare. Mai multe detalii au fost făcute publice în biografia neautorizată a Ducilor de Sussex, lansată în august 2020.

De ce nu și-au dorit rudele Prințului Harry să o vadă pe Meghan Markle, de fapt

Acum, cartea urmează să fie completată de un nou capitol, introdus într-o ediție broșată ‘Finding Freedom’, ce o să fie disponibilă începând cu 31 august. Acest epilog o să trateze chiar lipsa Ducesei de la înmormântarea Prințului Philip.

Autorii, Omid Scobie și Carolyn Durand au susținut că Meghan Markle și Prințul Harry nu au avut vreo implicare în scrierea cărții, dar câteva surse apropiate au susținut că altul este adevărul.

Mai exact, s-ar părea că aceștia s-au întâlnit cu autorii la scurt timp după ce i-au oferit un interviu exploziv vedetei Oprah Winfrey, în care au vorbit despre problemele îndurate pe când locuiau alături de Familia Regală.

Totul s-a aflat acum: ‘Nu doreau să iasă circ’

Cu acestea fiind spuse, în timp ce Meghan Markle a fost sfătuită să nu călătorească pentru a nu avea probleme cu sarcina, mulți credeau că rudele sale se vor supăra. Totuși, adevărul este altul! Mulți s-au bucurat pentru că soția Prințului Harry a fost marea absentă de la evenimentul trist.

Se pare că mulți credeau că prezența Ducesei de Sussex la înmormântare nu o să aducă multe lucruri bune. Familia Regală credea că aceasta o să se dea în spectacol la evenimentul trist în cazul în care ar fi venit alături de soțul ei, Prințul Harry.

„Într-adevăr, se spune că mai mulţi membri ai familiei regale au fost încântaţi că Meghan a rămas în California pentru că nu doreau să iasă… circ.”, a spus o sursă apropiată de Familia Regală, potrivit Ok! Magazine.