Pavel Bartoș, momente intime cu Andreea Ibacka pentru un rol: ”Nu am fost mai obosit în viaţa mea”

Pavel Bartoș, momente intime cu Andreea Ibacka pentru un rol: ”Nu am fost mai obosit în viaţa mea”
Pavel Bartos, scena de amor intr-un film cu Andreea Ibacka

Actorul Pavel Bartoș a vorbit cu lux de amănunte despre o secvență de amor, filmată acum aproximatv 12 ani, cu Andreea Ibacka, nimeni alta decât soția lui Carbral.

Pavel Bartoș, momente intime cu Andreea Ibacka pentru un rol

Astfel că Pavel Bartoș a jucat în serialul „Aniela”, cea care a fost prima telenovelă de epocă din România. Atunci, actorul avea vârsta de 34 de ani, iar partenera lui în producția în telenovelă era Andreea Pătrașcu, cea care i-a devenit soție lui Cabral Ibacka și care atunci avea nuumai 23 de ani.

De menționat este că prezentatorul de la „Românii au talent” a vorbit despre filmările de amor petrecute atunci.

„Nu am fost mai obosit în viaţa mea ca după secvenţa de amor dintre personajul meu şi Nuţi (n.r. personajul interpretat de Andreea). Iura Luncașu a gândit din perspectiva unui ungur şi se ştie că ungurii sunt foarte pasionali. Ba eram jos, ba în pat, ba pe masă, iar în pat, iar pe jos. Au fost vreo 10 duble şi la sfârşit ne-am simţit amândoi de parcă am fi fost la munca câmpului. Abia ne abţineam să nu râdem, dar trebuia să urmăm indicaţiile regizorale. Mi s-a prins şi cămaşa în corsetul ei. A fost cea mai haioasă secvenţă de amor pe care am filmat-o vreodată”, povestea Pavel Bartoş în anul 2010.

Dar și Andreea Ibacka a vorbit la vremea aceea despre aceste scene de amor, scene pe care le-a considerat tehnice, dar nimic mai mult:

„Secvenţele de dragoste sunt în general mai dificile, dar m-am concentrat, iar filmarea a decurs foarte usor, la indicaţiile precise ale regizorului Iura Luncaşu. O secvenţă de dragoste este o secvenţă tehnică şi nu presupune nimic mai mult”, menționa Andreea conform pro2.protv.ro.

Despre Pavel Bartoș

Pavel Bartoş este unul dintre cei mai iubiți actori și prezentatori din România. El și soția sa, pe nume Anca, sunt căsătoriţi din 2003, și împreună trei fete. Recent, Pavel Bartoș a fost invitat la podcastul lui Mihai Petre, unde a vorbit despre ce se întâmplă în familia lui, dar şi despre cariera soţiei.

„Ea a avut o pasiune mai veche, pentru că tatăl ei a fost doctor. Este studentă în anul doi la Medicină, e cea mai bună din anul ei. Ea vrea să fie medic pediatru, dar la finalul facultăţii nu ştii cum se vor schimba lucrurile. Este de admirat, ştii cât e de învăţat? Acolo dai examene în fiecare săptămână. Îi place, e hăruită. Cred că asta a fost să fie. E de admirat la ea că nu a renuntat niciodată la visul ăsta. A renunţat la cariera de actriţă pentru că i-a plăcut să fie mamă, şi asta e de admirat. I-am şi zis: ”acum hai, vino cu carnetul de note să văd. Şi am văzut note de 10, „ pe tine te duc la cofetărie. Când a intrat în anul I de facultate am zis: ”spune-mi şi mie când e prima şedinţă cu părinţii, ca să ştiu să mă duc, să văd ce rechizite îţi cumpăr. Este enorm de învăţat, eu am crezut că înveţi în sesiune, dar aici înveţi zi de zi”, a spus Pavel Bartoş în cadrul podcastului lui Mihai Petre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI