Bucurie în showbiz. Vedeta Antena 1 a postat prima fotografie cu bebelușul

Bucurie în showbiz. Vedeta Antena 1 a postat prima fotografie cu bebelușul

În septembrie, anul trecut, fanii emisiunii ”Insula Iubirii”, aflau că una din tinerele vedete, Geanina Obreja, cunoscută și sub numele de Gecuța, anunța că este gravidă. Fericitul tată este Costas , tot un participant la celebre emisiune.

Bucurie în showbiz

Acum cei doi au parte de ”cadoul” perfect la început de an. Geanina a născut un băiețel sănătos, de care se bucură acum, împreună cu Costas. Tânăra a vrut să împărtășească bucuria și cu fanii ei, pe rețelele de socializare, postând o poză cu cel mai nou membru al familiei.

”Casă de piatră! O să le vină și bebelușul. Au un bebeluș pe drum. Este gravidă Geanina. Este cu el copilul, pentru că au rămas împreună”, a dezvăluit o ispită la Xtra Night Show

Vedeta Antena 1 a postat prima fotografie cu bebelușul

Deși a avut parte de o relație cu multe suișuri și coborâșuri alături de Costas, acum, sunt fericiți, Au devenit părinți și au făcut publică și prima fotografie cu băiețelul ei. Costas era cunoscut de urmăritorii lui ca fiind un bărbat destul de dur și fără sentimente. Acum odată cu venirea pe lume a micuțului, s-a cumințit și și-a exprimat și el sentimentele, pe Instagram, după ce a postat și el o fotografie cu băiețelul său și al Geaninei, alături de mesajul„Tot ce iubesc eu”.

Bucurie în showbiz. Vedeta Antena 1 a postat prima fotografie cu bebelușul
Bucurie în showbiz. Vedeta Antena 1 a postat prima fotografie cu bebelușul (foto: Instagram)

Geanina și-a ținut sarcina ascunsă o bună bucată de timp față de fani. Momentul în care a dezvăluit că va deveni mămică nu a fost unul ales la întâmplare. Geanina și-a expus burtica de gravidă fix în ziua în care s-a cununat civil cu iubitul ei, Costas. Până atunci, nimeni nu a știut că aceasta este însărcinată. Ppe rețelele de socializare posta tot timpul fotografii cât mai vechi sau în care nu i se vedea silueta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI