După ce s-au înșelat reciproc, Geanina și Costas de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ce ținute au purtat

După ce s-au înșelat reciproc, Geanina și Costas de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ce ținute au purtat

Foștii concurenți de la Insula Iubirii s-au căsătorit, după ce între ei au existat numeroase episoade de scandal și nimeni nu se gândea că vor mai forma un cuplu. Fericitul moment a avut loc vineri, atunci când Geanina și Costas au făcut nuntă și și-au spus un „Da!” cât se poate de hotărât. Mai mult, aceștia le-au mai oferit fanilor o veste, pentru că tânăra este însărcinată și și-a afișat burtica de gravidă.

Geanina și Costas de la Insula Iubirii s-au căsătorit

După ce s-au înșelat reciproc, Geanina și Costas de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ce ținute au purtat
Geanina și Costas de la Insula Iubirii s-au căsătorit vineri

Geanina de la Insula Iubirii așteaptă un copil, fiind însărcinată și a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că a făcut nuntă cu Costas. Evenimentul foarte fericit din viețile lor a avut loc pe 18 octombrie. De asemenea, cuplul a șocat la Insula Iubirii, în ultimul sezon difuzat la Antena 1. După foarte multe scandaluri care i-au avut ca protagoniști, ei și-au găsit liniștea, pentru că și-au întemeiat o familie.

Foștii concurenți ai show-ului vor deveni părinți peste puțin timp, iar astfel că au decis să își oficializeze relația și se se ierte unul pe altul pentru greșelile făcute în trecut. La nuntă au fost prezenți apropiați ai acestora, iar Geanina a fost cea care a făcut publice mai multe fotografii pe rețelele sociale. Totul spre marea surpriză a fanilor din mediul online, care nu se așteptau să o vadă pe aceasta în ipostaza de graviduță prea curând, potrivit click.ro.

Geanina și Costas au rămas prieteni și cu alți foști concurenți de la Insula Iubirii, așa cum e Bogdan Oancea, care a participat la nunta lor. Acesta a făcut publice, la rândul său, mai multe fotografii cu noii soți. Geanina va deveni mamă și când au fost prezenți pe insula din Thailanda atât aceasta, cât și Costas, s-au înșelat unul pe celălalt. Și-au aruncat cuvinte grele, dar iubirea lor a învins și a fost mult mai importantă, ei fiind mai îndrăgostiți ca oricând, mai ales că așteaptă și un copil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI