București, Sector 6. Primăria a anunțat ce se întâmplă cu mai multe străzi

București, Sector 6. Primăria a anunțat ce se întâmplă cu mai multe străzi
Lucrările de reabilitare în Sectorul 6 pe timpul nopții

În multe zone din București au existat proiecte de reabilitare a drumurilor. Multe dintre acestea rămase din perioada fostelor administrații locale, dar unele dintre ele neterminate. Primarul din Sectorul 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, anunța aseară demararea unui nou proiect de reabilitare în zona Prelungirea Ghencea.

Prelungirea Ghencea intră în reabilitare

Este cunoscut faptul că, cel puțin în Sectorul 6, nu s-au mai făcut reabilitări de ceva vreme. Multe proiecte de acest gen au fost începute, sau anunțate, de fostele administrații, dar unele au rămas nefinalizate, altele nici măcar începute.

Actualul edil al Sectorului 6, Ciprian Ciucu anunța aseară pe Facebook, începerea reabilitării unei zone importante din sector. Este vorba de Prelungirea Ghencea, unde de ani buni nu s-au mai făcut reparații la nivelul carosabilului. Proiectul din Prelungirea Ghencea, după cum anunță Ciprian Ciucu, se va face pe banii primăriei, existând deja un buget alocat acestui sector de carosabil.

”Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (A.D.P.D.U.) Sector 6 a demarat lucrările de reparaţii pe str. Prelungirea Ghencea, beneficiind de acordul administratorului de drum – Primăria Municipiului Bucureşti.”, a declarat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Lucrările de reabilitare pe timpul nopții

Pe timpul nopții nu mai este trafic intens în zona Prelungirea Ghencea. Astfel că primarul a decis ca reabilitarea zonei să se facă pe timpul nopții. Motivul este unul foarte simplu, și anume faptul că ziua, în această zonă traficul este unul intens.

Este vorba de un număr important de locuitori din zonă care se deplasează spre locurile de muncă, fie cu mașina personală, fie cu mijloacele de transport. În acest context al restricțiilor de călătorie, este foarte bine că s-a decis demararea acțiunilor de reabilitare pe timpul nopții.

”Așa cum am promis, în acestă seara ne-am apucat să executăm reparații străzii Prelungirea Ghencea. Aceste reparații sunt realizate de către Primăria Sectorului 6, din bugetul propriu, prin #ADPDUSector 6, cu acordul administratorului străzii, Primăria Municipiului București

Am decis să facem acest lucru noaptea, mai ales după ce s-au introdus restricții de circulație după ora 22.00 din cauza pandemiei, ca să nu îngreunăm și noi traficul și așa congestionat.”, mai spune primarul Ciprian Ciucu.

Tot în zona Prelungirea Ghencea, în februarie, anul curent, a mai fost demarat un proiect. Primăria Sector 6, împreună cu un grup de voluntari au demarat un proiect de curățenie a zonei, dar și a celorlalte cartiere din sector. În afară de asta, la nivelul Consiliului Local, s-a mai luat decizia de a mări taxele pentru locurile de parcare din sector.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI