Bucureștenii au luat cu asalt magazinele. Surpriză mare, ce au cumpărat cel mai mult înainte de Crăciun

Bucureștenii au luat cu asalt magazinele. Surpriză mare, ce au cumpărat cel mai mult înainte de Crăciun
Este incredibil ce au cumpărat bucureştenii înainte de Crăciun anul acesta în cantităţi uriaşe

Ca în fiecare an de Sărbători, bucureştenii au luat cu asalt magazinele, dar nu pentru alimente şi cadouri. Este incredibil ce au cumpărat cel mai mult locuitorii Capitalei înainte de Crăciun.

Ce cumpără anul acesta bucureştenii înainte de Sărbători

Dacă în alţi ani bucureştenii luau cu asalt magazinele pentru a achiziţiona cadouri şi coşuri întregi de alimente specifice sărbătorilor de iarnă, în 2020 lucrurile stau cu totul diferit. Ce au cumpărat locuitorii Capitalei cel mai mult înainte de Crăciun?! Calorifere electrice şi aeroterme. Era de aşteptat, dat fiind că Bucureştiul are mari probleme cu termoficarea în ultima perioadă. Avarii grave au dus la situaţia în care mii de locuinţe nu au apă caldă sau căldură.

Conform informaţiilor oferite de cei de la eMAG, vânzările la calorifere electrice au fost de două ori mai mari în ultima lună, fata de de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar la aeroterme cu peste 60%.

”Cele mai numeroase comenzi au fost efectuate din București, mai mult de un sfert în noiembrie și aproape 60% în decembrie”, au declarat reprezentanții eMAG, conform Wall-Street.ro.

Acelaşi lucru a fost observat şi de cei de la Flanco. Au fost vândute cu 40% mai multe astfel de aparate de încălzit în luna noiembrie şi cu 25% în decembrie online, iar în magazinele fizice a fost înregistrată o creştere de 103% în ultima lună.

Nicuşor Dan, despre criza căldurii şi apei calde din Capitală

Primarul general al Capitalei dă vina pentru avariile grave reţelei de termoficare a Bucureştiului pe managementul fostului primar, Gabriela Firea. Mai exact, edilul Bucureştiului spune că în 4 ani această nu a făcut nimic pentru a moderniza reţeaua de la Termoenergetica, fostul RADET.

„Avem 6 săptămâni de când încercăm să ţinem pe linia de plutire un oraş făcut praf şi să punem bazele dezvoltării viitoare. Nu vreau să pierdem timpul în polemici şi să ne scuzăm invocând greaua moştenire. Dar tupeul, obrăznicia şi minciuna fostului primar general depăşesc orice limită şi nu pot să nu răspund.

Ca să fie foarte clar! Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele dumneavoastră. Despre ce vom putea noi îmbunătăţi, după dezastrul făcut de ea, putem fi punctual şi în timp evaluaţi de bucureşteni. Nu am promis miracole. Ci administraţie onestă şi eficientă”, a explicat Nicuşor Dan, pe Facebook.

Şi premierul intermar Nicolae Ciucă s-a implicat în această problemă urgentă şi a declarat la Comandamentul de iarnă că în apa furnizată de Elcen în următoarele zile va fi la temperatura necesară.

„S-au luat măsurile necesare pentru aducerea apei la temeratura neceară în rețeaua de distribuție a Elcen. Asta înseamnă că în seara aceasta, în noaptea aceasta, vom avea apă la temperatura necesară. Distribuția va putea fi reluată în Capitală”, a declarat Ciucă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI