Bryan Cranston, starul serialului Breaking Bad, are coronavirus. În ce stare este

Bryan Cranston, starul serialului Breaking Bad, are coronavirus. În ce stare este
Bryan Cranston, starul serialului Breaking Bad, are coronavirus. În ce stare este

Actorul principal din serialul „Breaking Bad”, Bryan Cranston, și-a anaunțat fanii că a fost bolnav de coronavirus și a făcut un apel către aceștia să poarte mască și să respecte regulile de distanțare socială, relatează CNN.

Bryan Cranston, actorul principal din serialul Breaking Bad a fost infectat cu COVID-19. În ce stare se află

Actorul Bryan Cranston, faimos mai ales pentru rolul care l-a jucat în serialul „Breaking Bad”, a făcut un anunț șoc pe rețeaua de socializare.

Celebrul actor a spus că a trecut prin coșmarul coronavirus, astfel că și-a îndemnat fanii virtuali să poarte mască de protecție și să repecte regulile impuse de pandemia de coronavirus, respectiv să pătreze distanțarea socială.

Bryan Cranston, starul serialului Breaking Bad, a avut coronavirus. În ce stare este
Bryan Cranston, starul serialului Breaking Bad, a avut coronavirus. În ce stare este

Ce rol a avut actorul în serialul Breaking Bad

Bryan Cranston a devenit celebru în serialul Breaking Bad și în care a interpretat rolul lui Walter White, un profesor de chimie care a devenit traficant de metamfetamină.

Actorul, scăpat din ghearele virusului ucigaș a postat pe pagina personală de Instagram un clip în care apare donând plasmă.

Actorul s-a filmat în timp ce donează plasmă

Plasma se recoltează de la persoanele care au fost vindecate de coronavirus, pentru a se încerca însănătoșirea altor persoane bolnave infectate cu același virus.

De asemenea, în mesajul său, actorul spune că a respectat regulile impuse de pandemie, dar chiar și așa s-a infectat și mai spune că a avut noroc că a scăpat cu viață.

Bryan Cranston și-a îndemnat fanii să mai aibă un pic de răbdare

Salut. Cam pe-acum probabil că vă simțiți un pic legați, restricționați din punctul de vedere al mobilități și, la fel ca mine, sunteți plictisiți de asta!! Ei bine, vreau doar să vă încurajez să mai aveți un pic de răbdare. Eu am fost destul de strict în respectarea regulilor și, totuși, am luat virusul.

Da, sună descurajant acum când peste 150.000 de americani au murit din cauza virusului. Eu am fost unul dintre cei norocoși. Vă îndemn să purtați masca, să vă spălați pe mâini și să rămâneți distanțați fizic. Vom învinge, dar DOAR dacă respectăm regulile împreună”, a spus Bryan Cranston pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI