Lumea cinematografiei este din nou în doliu. Actorul din Star Wars a murit din cauza coronavirusului

Un cunoscut actor din lumea „Star Wars” a murit din cauza coronavirusului

Doliu în lumea filmului. Noul coronavirus face victime și în rândul numelor mari. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din franciza „Star Wars” a murit la vârsta de 76 de ani. Anunțul a fost făcut de impresarei acestuia.

Actorul din Star Wars a murit din cauza COVID-19

Din păcate, virusul mortal lovește din nou în lumea cinematografiei. Cunoscutul actor Andrew Jack, cel care i-a dat viață generalului Ematt (din distribuţia „Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi”), s-a stins din viață după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost testat pozitiv în urmă cu doar două zile, după care a fost internat în spital.

Actorul nu a apucat nici măcar să îți ia rămas bun de la soția sa, pe care o iubea „nebunește”, aceasta aflându-se în carantină în Australia, fiind la rândul ei suspectă de COVID-19, potrivit impresarei lui Jack, Jill McCullough.

„A murit marți dimineață din cauza coronavirusului. Andrew locuia într-o casă plutitoare și ducea o viață independentă, dar era îndrăgostit lulea de soția lui”, a scris McCullough.

Andrew Jack, care lucra şi ca antrenor de dicţie, era cunoscut pentru roluri în pelicule precum „The Last Jedi”, „Solo: A Star Wars Story” , sau „Force Awakens”.

Mesajele emoționante ale fanilor și colegilor

Colegul său din „Star Wars”, actorul Greg Grunberg, a declarat că vestea a venit ca un șoc, caracterizându-l pe Andrew Jack ca fiind un „gentleman minunat, talentat şi iubit”.

„Este unul dintre cei mai buni oameni cu care am avut plăcerea să lucrez vreodată”, este mesajul înduioșător al actorului.

Andrew Jack, cunoscut pentru rolul din Star Wars, s-a stins din viață
Andrew Jack, cunoscut pentru rolul din Star Wars, s-a stins din viață

„Rămas bun, Caluan Ematt, Forța fie cu tine”, „A fost un actor extraordinar, nu îl vom uita niciodată”, „Nu-mi vine să cred, ce veste îngrozitoare”, ori „Drum bun, generale. Când te vei întâlni cu Chewie, spune-i că ne e dor de el”, sunt doar câteva dintre gândurile transmise de fani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI