BRomania, pe cai mari la 1 an de când a fost prins sub influența unor substanțe, la volan. Ce a pregătit vedeta EXCLUSIV

BRomania, pe cai mari la 1 an de când a fost prins sub influența unor substanțe, la volan. Ce a pregătit vedeta EXCLUSIV
Ce rol nou va interpreta Matei Dima

BRomania, alias Matei Dima, revine în atenția publicului cu rolul unui înger păzitor jucat în primul film românesc fantastic de după Revoluție. Acum un an era prins conducând sub influența consumului de substanțe interzise. Pentru regizor, distribuirea acestuia în rol nu a ținut cont decât de talentul actoricesc, după cum ne-a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro.

Matei Dima va apărea într-un nou rol

Vedeta din online-ul românesc a revenit pe marile ecrane cu un rol cu totul inedit. Acesta va intra în pielea unui „înger păzitor”, pe numele său de scenă Mircea. La finele lui martie 2021, BRomania era prins între Râșnov și Poiana Brașov de un filtru al Poliției Brașov, conducând sub influența unor substanțe interzise. După această scenă, a preferat în ultimele luni să se izoleze de presă.

La scurt timp după acel episod, BRomania a negat pe rețelele de socializare că ar fi consumat substanțe interzise și ar fi urcat la volan în acele condiții, descrise de întreaga presă.

„Nu m-am urcat beat, drogat sau altceva la volan. Am făcut o boacănă, ce-i drept, acum ceva timp și din cauza aia mi-au luat carnetul. Asta este, îmi asum. Dar le mulțumesc polițiștilor care au fost foarte drăguți cu mine pentru că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat. Toate cele bune”, a scris atunci vloggerul BRomania pe Instagram.

„Nu iau în calcul decât aspectele legate de meseria noastră”

Impact.ro a încercat să afle de la regizorul filmului, Andrei Huțuleac, motivația pentru care Matei Dima, care învârte banii cu lopata, a fost distribuit în acest rol.

„Matei e un actor foarte bun, un om capabil și dispus să se implice. Nu iau în calcul decât aspectele legate de meseria noastră. Orice altceva nici nu mă interesează, sub niciun aspect!”, a declarat regizorul peliculei.

El spune că Matei Dima a realizat și o variantă a scenariului peliculei, nu doar că a interpretat „cu mult talent rolul îngerului păzitor” al personajului Nică, cel descris de Ion Creangă.

Același motiv, cel al talentului actoricesc, a fost invocat de Andrei Huțuleac și pentru distribuirea în film al lui Micutzu, cel cunoscut atât ca vlogger, cât și din postura de actor de stand-up- comedy.

În film apare pe post de frizeriță și Irina Margareta Nistor

În film are o aparție scurtă și Irina Margareta Nistor, cel mai cunoscut critic de film al momentului. Ea joacă rolul unei frizerițe care ia contact cu Nică și căruia îi spune o poveste în care e implicată și cântăreața irlandeză Sinéad O’connor și muzica acesteia, pe care Margareta Nistor încearcă să o fredoneze în film.

Din distribuția peliculei mai fac parte, printre alții, și Teodor Corban – bunicul, Ada Condeescu, o asistentă Hospice. Micii eroi sunt interpretați de Maya Noelle Prediger, Mara, iar Nică e jucat de către Grigorie Silișteanu. În film apar și câinele Scorsese, pe post de Mira, iar alpaca Mișu este Henning.

Pelicula a fost filmată în vara trecută în incinta Muzeului Satului din Suceava

Potrivit producătorilor săi, „Copacul Dorințelor” este primul film românesc comercial de familie lansat în anul 2022, dedicat atât celor mici, cât și întregii familii, cu un impact imediat asupra calității vieții altor oameni.

Pentru anumiți critici de cinema, pelicula este primul film fantastic românesc după o pauză de mai bine de 30 de ani. Ea este inspirată din fapte reale, ilustrând povestea Marei și a prietenilor săi, aflați într-o aventură care duce în lumea amintirilor din copilărie a celebrului povestitor Ion Creangă.

Povestea este încărcată cu emoție, aventură, umor și speranță, celebrând valoarea clipei și bucuria vieții. Filmul este un produs multimedia complex, fiind însoțit de o carte publicată la Editura Humanitas, o caravană, un hit muzical semnat „The Motans” și implicarea și susținerea unora dintre cei mai iubiți influenceri din România.

„Copacul Dorințelor” a intrat pe marile ecrane începând cu 25 martie 2022. Filmul este destinat publicului de toate vârstele, iar încasările provenite din vânzarea de bilete vor fi donate în totalitate către Fundația Hospice Casa Speranței.