Britanicii nu o plac, însă gestul lui Meghan Markle nu a trecut neobservat. Ce a făcut în fața sicriului, e lăudată pentru asta acum

Britanicii nu o plac, însă gestul lui Meghan Markle nu a trecut neobservat. Ce a făcut în fața sicriului, e lăudată pentru asta acum
Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului Reginei?

Britanicii nu o au la suflet pe Meghan Markle. Mulți au pus-o la zid și au susținut că actrița nu este potrivită pentru rolul de Ducesă de Sussex. Cu toate astea, soția Prințului Harry și-a atras simpatia într-un moment negru pentru Familia Regală a Marii Britanii.  Ce a făcut aceasta în fața sicriului în care se afla trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a? Majoritatea oamenilor aflați la fața locului au rămas fără cuvinte. Cu siguranță toți o să își amintească veșnic de modul în care și-a luat adio de la regretata suverană.

Gestul surprinzător făcut de Meghan Markle: ce a făcut în fața scriului Reginei?

Majoritatea britanicilor au pus-o la zid pe Meghan Markle încă de când a apărut la brațul Prințului Harry. Mulți o consideră vinovată de înstrăinarea fiului cel mic al Regelui Charles de întreaga Familia Regală a Marii Britanii. Cu toate astea, mulți au șters cu buretele istoricul ei și s-au lăsat impresionați de un gest spectaculos.

Mai exact, este vorba despre reverența sa în fața sicriului în care se afla trupul neînsuflețit al Reginei. Meghan Markle și soțul ei au fost prezenți la ceremonia de adio organizată de Familia Regală la Westminster. Fosta actriță a fost aplaudată pentru eleganța și grația cu care și-a făcut apariția într-o astfel de zi neagră.

Cea din urmă a făcut o reverență regală ce nu a trecut deloc cu vederea. Plecăciunea Ducesei a fost una umilă. Ea a flexat genunchii și și-a lăsat capul în pământ. Majoritatea britanicilor au comentat pe rețelele de socializare gestul.

  • Vezi Galeria FOTO

„Meghan este simbolul grației și eleganței”

„Plecăciunea lui Meghan a fost cea mai profundă, așa că, dacă ne îndepărtăm de retorica regalistă, ea are cea mai mare admirație și respect pentru ea”, a comentat cineva pe Twitter. „Meghan este simbolul grației și eleganței”, a scris alt internaut când a văzut fotografiile distribuite online.

Meghan Markle nu a scăpat nici în acea zi de critici. Unii cetățeni au susținut că cea din urmă ar fi purtat un microfon pe sub rochia de doliu cu scopul de a se folosi de moartea Reginei în scop comercial.

Apropiații săi au spulberat însă rapid teoria. Amintim că trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a va rămâne la Westminster Abbey până luni dimineață, moment în care va fi transportat spre Capela Sf. Gheorghe de la Windsor. Fosta suverană va fi înhumată lângă soțul ei, Prințul Phillip.

Urmăriți Playtech.ro și pe