Meghan Markle i-a înfuriat din nou pe fani. Ce a etalat, în plină criză financiară

Meghan Markle i-a înfuriat din nou pe fani. Ce a etalat, în plină criză financiară
Meghan Markle își afișează opulența

Meghan Markle e din nou aspru discutată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Soția Prințului Harry s-a cam etalat cu ce nu trebuie în public. Cu ce a apărut în criza financiară?

Meghan Markle își afișează opulența

În plină criză financiară și în vremurile acestea grele din cauza pandemiei, Meghan a făcut un gest nepotrivit. Aceasta a postat o fotografie total nepotrivită într-o ținută foarte simplă și elegantă și cu nu mai puțin de patru bijuterii extrem de scumpe. Mulți au asemănat-o de-a lungul timpului cu mama soțului său datorită bunătății ei, a gesturilor naturale și pline de candoare și a ajutorului pe care îl acordă celor în nevoie. La primul gest diferit, însă, a fost rapid luată la ochi de fanii care au criticat-o pentru expunerea sa în criza financiară.

Deși pare o fotografie deloc ieșită din comun, aerul acesta fiind reprezentat de lipsa culorilor, nu e tocmai așa. Ducii s-au lăsat surprinși așa pentru promovarea episodului din convorbirile Time 100 pe care le vor găzdui pe site-ul pubicației. Meghan și-a făcut apariția în câteva piese vestimentare deja intuite de fani, dar cu câteva bijuterii impresionante. Fosta actriță purta inelul de logodnă dăruit de Prinț în valoare de 350.000 de dolari, pe lângă avea și un ceas Cartier de 23.000 de dolari care se spune că a aparținut mamei soțului care are și o semnificație aparte. Ceasul i-a fost dăruit de contele Spencer, tatăl lui lady Di, la aniversarea a 21 de ani. Pe lângă ceas, specialiștii au mai remarcat și un inel de pe degetul mic al mâinii drepte despre care se spune că este Aquamarine al Dianei. Acesta este din aur galben de 24 de carate și are o valoare care se ridică la 75.000 de lire sterline.

  • Trilogy inel de logodnă – 350.000 de dolari
  • Cartier Love brățară – 6.500 de dolari
  • Cartier ceas oferit de contele Spencer Prințesei Diana – 23.000 de dolari
  • Aquamarine inel – 75.000 de lire sterline
Meghan Markle își etalează opulența. Soția Prințului Harry a poza cu patru bijuterii de lux
Meghan Markle își etalează opulența. Soția Prințului Harry a poza cu patru bijuterii de lux

Critici aspre din partea fanilor

Bijuteriile care i-au apariținut Dianei au revenit în posesia lui Harry, obținându-le prin moștenire directă de la fosta soție a lui Charles. La toate cele enumerate mai sus, Meghan a adăugat la categoria accesorii și o brățară Cartier de 6.500 de dolari.

Fanii o critică acum nu doar pentru fala de care a dat dovadă potrivindu-le pe toate în aceeași ipostază la o singură ținută, ci și pentru contrastul dintre discursurile umanitare ale acesteia și lucrurile pe care le poartă. Cei care o iubesc pe aceasta consideră că prima greșeală publică se poate trece cu vederea, cu gândul ca soția lui Harry să nu mai repede apariția.