Brigitte și Florin Pastramă, săltați de mascați. Ce ilegalitate majoră au comis

Brigitte și Florin Pastramă, săltați de mascați. Ce ilegalitate majoră au comis
De ce i-au saltat mascatii pe Brigitte și Florin Pastrama

Weekendul trecut, Brigitte Pastramă a participat la creștinarea fetiței unuia dintre verișorii soțului ei, Florin Pastramă. Însă petrecerea ilegală avea să fie spartă de polițiști, care au împărțit amenzi tuturor participanților la petrecere.

Brigitte și Florin Pastramă, săltați de mascați

Brigitte Pastramă a spus că soțul ei nu a putut refuza invitația ce i-a fost făcută și a lăsat să se înțeleagp că în restaurantul unde se desfășura petrecerea se aflau mai mulți oameni decât este permis prin lege, în perioadă de pandemie.

„Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florin, nu aveam cum sa refuzăm invitația. El a fost și la noi la nuntă. Soțul meu este de etnie romă, iar familiile lor sunt foarte mari. Noi am stat la o masă cu șase persoane. Când a venit Poliția, noi eram la masă. Chiar nu știu cine a chemat Poliția. Eu am postat un video de-abia a doua zi. Am fost legitimați și scoși afară masă cu masă. A fost ciudat”, a spus Brigitte Pastramă, pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Adrian Minune a întreținut atmosfera la petercere

Brigitte Pastramă a mai precizat că ea și soțul ei nu prea merg la petreceri și că experiența prin care au trecut nu a fost chiar plăcută.

„Noi nu ieșim în cluburi. Poliția ne-a găsit la masă, eram cu peștele în gură. Au fost și mascații, au fost multe echipaje. Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la 30 la sută din capacitate”, a mai spus Brigitte Pastramă.

De menționat este și că  la petrecerea de botez a familiei Pastamă, manelistul Adrian Minune a fost cel care a întreținut atmosfera. Adrian Minune a adunat până acum peste 20 de amenzi din partea Poliției, care i-au fost aplicate în urma petrecerilor la care a cântat în vreme de  pandemie.

Brigitte și Florin Pastramă, tensiuni în căsnicie

Aparent, relația dintre Brigitte și Florin Pastramă este echilibrată, însă în căsnicia lor au fost nenumărate tensiuni. Un episod, poate cel mai violent, a fost cel în care Florin Pastramă a agresat-o într-un supermarket.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat. Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să-i ajut, apoi mi-au făcut rău, au spus că am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere” , a mărturisit Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI