Brigitte și Florin Pastramă pleacă din România. Câți bani vor să dea pe casă, doar avansul e incredibil

Brigitte și Florin Pastramă pleacă din România. Câți bani vor să dea pe casă, doar avansul e incredibil
Briggite si Florin Pastrama pleaca definitiv din Romania

Asta e aroganța supremă. Brigitte și Florin Pastramă pleacă definitiv din România și vor să se mute într-o țară mai…caldă. În timp ce majoritatea vedetelor evadează în Dubai sau Maldive pentru câteva săptămâni de relaxare, soții Pastramă vor să se stabilească acolo permanent. Ce doi au contactat un agent imobiliar din Dubai și au făcut, deja, prima ofertă. Câți bani vor să dea pe casă, doar avansul e incredibil. 

Brigitte și Florin Pastramă pleacă definitiv din România

În ultimul timp, din ce în ce mai multe vedete, artiști sau persoane publice au ales Dubai, Maldive, Zanzibar sau Mexic ca destinații exotice pentru a evada din rutina cotidiană. Cu toate acestea, puțini sunt cei care se decid să se mute definitiv din România. Acesta este și cazul soților Pastramă. Brigitte și Florin Pastramă vor să plece din țara lor natală și să se mute în Dubai. Mari amatori de soare, căldură și viață luxoasă, protagoniștii reality-show-ului cu același nume de pe Antena Stars scot din buzunar sume fabuloase pentru a-și vedea visul împlinit.

Într-una din edițiile emisiunii pe care o găzduiesc, Brigitte Pastramă a declarat că ea și soțul ei au luat, deja, legătura cu un agent imobiliar din Dubai, care le caută locuința perfectă. Mai mult, se pare că frumoasa brunetă și Florin Pastramă au făcut și prima ofertă, iar avansul colosal este în valoare de 180.000 de euro.

„Ne gândim la investiția noatră și ne dorim să achiziționăm o casă cu trei camere. Vreau casă în Dubai că vreau să-mi petrec jumătate din timp acolo, că aici e criză, ăsta e visul meu. Dacă vând apartamentul de pe Nordului, vreau să investesc într-un spațiu din Dubai, e mai profitabil. Trebuie să dăm un avans de cam 180.000 de euro, cam mult, dar este dorința mea”, a declarat Brigitte Pastramă, conform spynews.ro.

Au refuzat oferta de a cumpăra un apartament de lux

Brigitte și Florin Pastramă sunt foarte entuziasmați în legătură cu decizia lor și nu se lasă până nu-și vor vedea visul împlinit. În ciuda pandemiei de coronavirus, cei doi nu au suferit pierderi materiale și se descurcă foarte bine pe plan financiar.

Cu puțin timp în urmă, Brigitte și soțul ei au refuzat oferta de a cumpăra un apartament luxos tocmai pentru a achiziționa o casă spațioasă, care să aibă cel puțin trei camere. Chiar dacă Florin Pastramă nu este la fel de entuziasmat de ideea de a se muta în Dubai precum Brigitte, omul de afaceri ar face orice pentru a-i îndeplini dorința frumoasei sale soții.

„Am stabilit că îi trimită lui Brigitte pozele și detalii cu casele care sunt la vânzare”, a declarat Florin Pastramă în cadrul reality-show-ului „Brigitte și Pastramă” de pe Antena Stars, conform sursei citate.