Brigitte și Florin Pastramă, părinți în premieră?! Gestul observat de puțini oameni i-a pus pe gânduri pe fani

Brigitte și Florin Pastramă, părinți în premieră?! Gestul observat de puțini oameni i-a pus pe gânduri pe fani
Brigitte și Florin Pastramă, părinți în premieră?!

Sunt Brigitte și Florin Pastramă pregătiți să devină părinți. Cel care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii cuplului a fost chiar soțul afaceristei, în timpul emisiunii lor de la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă, părinți în premieră?!

Astfel că Florin Pastramă a spus, mai în glumă, mai în serios, că „exersează pentru viitorul copil”, lucru care i-a făcut pe fani sa se întrebe dacă cei doi își doresc să-și mărească familia! Mai precis, în timp ce Brigitte i-a spus lui Florin să spele câinele în partea dorsală, acesta a făcut o glumă spunând că așa „exersează pentru viitorul copil”.

„Exersez pentru viitorul copil pe care mi-l face Brigitte. „Băi, îți fac copil, dar tu te ocupi de el”, a declarat Florin Pastramă în cadrul emisiunii „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

Și patrupedul familiei e vedetă

De asemenea, Brigitte și Florin Pastramă s-au lăudat cu patrupedul lor, pe nume Jo, fiind foarte atașați de câinele lor pe care îl consideră un membru al familiei. De altfel, Brigitte a spus că patrupedul a câștigat mai multe concursuri, iar în săptămânile care vin vor pleca la Istanbul pentru acest câine, pentru o nouă expoziție.

„Jo a avut trei concursuri și a câștigat premiul cel mare la toate. O să mai mergem la sfârșitul lunii iulie, la începutul lunii august în Istanbul la expoziție, deoarece a câștigat și un titlu internațional și dacă mai câștigă două titluri internaționale în două țări diferite va deveni campion european. Trebuia să mai mergem și în Grecia cu el la expoziție, dar nu am mai mers, pentru că fix atunci au operat-o pe mama lui Florin și a fost nasol. L-am înscris la un concurs internațional în Istanbul. E foarte tare la concurs, mergi cu scăunel de camping, e cort. Prima dată am fost cu Sara. Acum trebuie să ne facem bilete. Mergem la Istanbul și trebuie luăm o casă acolo, pentru că nu putem să-l ținem la hotel”, a declarat Brigitte Pastramă.

Cei doi sunt un cuplu de mai bine de un an, însă relația lor a fost marcată de numeroase certuri și împăcări. Însă de două săptămâni relația lor s-a schimbat, iar Brigitte a postat mai multe InstaStory-uri unde era la masă alături de câteva dintre rudele lui Florin Pastramă, de soț și de fiica ei. Florin Pastramă a surprins-o pe Brigitte cu un buchet cu 101 de trandafiri, pe care a ținut să îl afișeze și pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI