Brigitte & Pastramă au pus pe jar Antenele. Cu câți bani s-au ars din cauza lor

Brigitte & Pastramă au pus pe jar Antenele. Cu câți bani s-au ars din cauza lor
Brigitte și Pastramă au comis-o. CNA, sancțiune în dreptul show-ului soților

Brigitte și Pastramă au cam comis-o de data asta. Sancțiunile curg lanț din cauza reality show-ului celor doi soți de pe Antena Stars. Ce a decis Consiliul Național al Audiovizualului în privința emisiunii lor?

Brigitte și Pastramă au comis-o. CNA, sancțiune în dreptul show-ului soților

Unul din reality-urile răsărite în aceste vremuri tulburi pentru televiziune a ajuns pe masa CNA. Mai exact, este vorba despre peripețiile soților Passtramă, care se pare că n-au fost deloc în termenii acceptați de Consiliul Național al Audiovizualului. Consiliul a făcut mai multe sesizări despre emisiunea de toamnă a Antenei Stars din cauza comportamentului lui Brigitte față de fiica sa. Mai concret, s-a reclamat faptul că la episodul din 10 septembrie bruneta a avut o atitudine deloc potrivită față de minora cu care locuiește. Sara a fost certată de mama ei pentru că ar fi aruncat pe geam chiștoacele țigărilor pe care le fuma, moment în care Brigitte și-a primit același reproș din partea fiicei. „E evident că acel copil este folosit în emisiune”, a spus Dorina Rusu, membru CNA, în legătură cu această situație. Scena a fost vizionată de membri CNA, iar concluzia a fost că emisiunea trebuie să primească somație publică.

Brigitte și Sara
Brigitte și Sara

Important: au existat două propuneri pentru somație, dar doar una a trecut, conform paginademedia.ro.

Dorina Rusu a propus somație pentru scena în care afacerista o dojenește pe fiica ei, iar Monica Gubernat pentru faptul că în timpul show-ului nu se specifică faptul că este un reality și că nu se menționează scenele de ficțiune. „După trei tururi s-a votat propunerea Monicăi, șefa CNA. Au votat pentru Cristina Pocora, Ramona Sorescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu. Propunerea Dorinei nu a trecut în turul trei. Prin urmare, Antena Stars va trebui să afișeze pe tot timpul producției mesajul legat de reality-show și scenele de ficțiune”, arată sursa citată.

Legislația

Art. 14 – (1) Înainte de începerea difuzării unui program din categoria celor prevăzute la art. 12, radiodifuzorii au obligaţia de a informa publicul cu privire la genul, clasificarea programului şi motivul principal de restricţionare a vizionării acestuia, potrivit criteriilor prevăzute la art. 19 alin. (2).

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată”

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia, și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat printre suspine Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii ”Brigitte&Pastramă”, difuzată pe Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI