Fosta iubită a lui Florin Pastramă se mărită! Ce milionar celebru a cerut-o de soție pe Carmen Vlad

Fosta iubită a lui Florin Pastramă se mărită! Ce milionar celebru a cerut-o de soție pe Carmen Vlad
Fosta iubită a lui Pastramă se mărită cu un milionar cunoscut

Fosta iubită a lui Florin Pastramă îi calcă pe urme! Carmen Vlad se mărită cu un milionar celebru. Cu cine se iubește acum fosta amoreză a soțului Brigittei Sfăt?

Fosta iubită a lui Pastramă se mărită cu un milionar cunoscut

După ce a fost și ea la un pas să-și unească destinul de Florin Pastramă, acum se pregătește să devină soția unui milionar cunoscut. Bat clopote de nuntă! După ce vărul soției lui Pepe și-a găsit liniștea și și-a îndeplinit visul de a-și face o familie, acum e rândul ei. Carmen Vlad și-a găsit jumătate și urmează să vină la altar la brațul unui milionar celebru care i-a furat inima. Bomba sexy se va bucura și de experiența acestuia, pentru că bărbatul a mai fost în trecut căsătorit. Este vorba despre Laurențiu Stoiculescu, ce deține un cartier de lux din Capitală.

Acesta a fost căsătorit cu Alexandra Cazacu, fiica fostei senatoare Cornelia Cazacu. Cei doi au spus DA în fața ofițerului stării civile în anul 2008, iar după cinci ani de mariaj au decis să-și spună adio. Carmen și Laurențiu sunt într-o relație destul de discretă de puțin peste șase ani, iar se pare că acum au decis că se cunosc într-atât de bine încât să facă pasul cel mare. După un divorț cu scântei, se pare că afaceristul și-a găsit armonia și echilibrul în model, cunoscut și drept „Femeia cu cei mai mari sâni naturali din România”.Stoiculescu le-ar fi spus apropiaților că nunta mult așteptată va avea loc anul viitor, arată cancan.ro.

Carmen Vlad și Laurențiu Stoiculescu se căsătoresc
Carmen Vlad și Laurențiu Stoiculescu se căsătoresc

Florin i-a căzut în capcană

Florin Pastramă a fost înșelat în trecut de Carmen Vlad, crezând că băiețelul acesteia este al său. Convins că a devenit tată, a dat o mare petrecere, dar bucuria nu l-a ținut mult. Soțul Brigittei a aflat la scurt timp că femeia pe care a iubit-o i-a călcat strâmb. Aceasta l-ar fi înșelat cu unul din ginerii lui Nuțu Cămătaru. Testul de paternitate a demonstrat că nu Pastramă era tatăl.

Urmăriți Playtech.ro și pe