Brazilianca de la Românii au talent l-a făcut pe Smiley să înghită în sec. Cum a reacționat Florin Călinescu imediat

Brazilianca de la Românii au talent l-a făcut pe Smiley să înghită în sec. Cum a reacționat Florin Călinescu imediat
Brazilianca de la Romanii au talent i-a dat gata pe jurati

Luana Cayres vine din Brazilia și i-a făcut pe Smiley și Florin Călinescu să înghită în sec, în timpul momentului ei artisic. Îmbrăcată sumar, aceasta a arătat o senzulitate ieșită din comun, iar mișcările sale i-au făcut pe jurați să ofteze de zor și să înghită în sec.

Brazilianca de la Românii au talent l-a făcut pe Smiley să înghită în sec

Luana Cayres a avut pe scena de la Românii au Talent un moment inedit, plin de sezualitate: mai întâi a dansat lasciv, după care a renunțat la perucă și a început realizarea unui moment acrobatic de zile mari. Jurații au putut să o privească în toată splendoarea și au sorbit-o din priviri aproape pe nerăsuflate. Unde mai pui că, la final, Luana i-a anunțat pe jurați că este și mămică: ”Nu mai zice, ca ne faci de râs!”, a reacționat Andra imediat.

Florin Călinescu, care pe tot parcursul momentului a oftat adânc, nu a mai putut să îi zică decât atât:

”Singurul lucru in comun cu tine este ca si eu mi-am lasat parul pe undeva si nu mai stiu pe unde. Mi-e greu sa vorbesc despre lucrurile suave, tu esti un balsam pentru suflet!”, a zis Florin Călinescu.

La finalul momentului ei artisic, Andra s-a ridicat în picioare, iar răspunsul ei pentru concurentă a fost un mare DA.

Smiley, care pe tot parcursul momentului Luanei a înghițit în sec de emoție, i-a spus că și din partea lui are un DA. Astfel, concurenta a trecut în etapa următoare cu patru de DA.

Momente unu si unu pe scena Românii au Talent, ediția cu numărul 9

În ediția cu numărul 9 a emisiunii Românii au Talent, difuzată în această seară, de la 20:30, la PRO TV, momentele concurenților sunt cu adevărat surprinzătoare. Astfel, Brigada Boom este numele fetelor care au interpretat pe scenă un cântec adaptat din ”Muiereasca”, un dans din zona județului Sălaj. Versurile comice ale ”socăcițelor”, dar și dansul lor, le-au adus patru de DA din partea juraților, iar Andra a reacționat într-un mod inedit.

Aceasta a început să danseze, arătându-i pașii dansului și Alexandrei Dinu, care a urmărea cu plăcere:

”Deci asta e copilăria mea, eu solista Ansamblului Folcloric, nu dansam cu ei, dar privindu-i mereu, am învățat tote dansurile lor, îmi plăceau. Și acum dacă ma pui știu să joc. Îmi place mult”, a mărturisit Andra.

Sezonul cu numărul 11 al emisiunii Românii au Talent a venit și cu schimbări. Astfel, în locul juratului Mihai Petre, la masa juriului s-a alăturat frumoasa actriță Alexandra Dinu.