Florin Călinescu nu a mai respirat la Românii au talent. Ce au făcut imediat Andra și Andi Moisescu

Florin Călinescu nu a mai respirat la Românii au talent. Ce au făcut imediat Andra și Andi Moisescu
Florin Călinescu nu a mai respirat la Românii au talent. Ce au făcut imediat Andra și Andi Moisescu

Olena, din Ucraina, îi va da pe spate pe jurații show-ului ”Românii au talent”, în ediția 8, de luni, 1 Martie. Concurenta este aproape de premiul de originalitate, numărul său uluindu-i pe jurați și prezentatori.

Românii au talent, ediția 8. Florin Călinescu a rămas mut de uimire. „Nici nu respiră!”

Pe scena talentelor de la Pro TV își va face simțită prezența în această seară Olena, din Ucraina, Lvov. Concurenta va veni cu un număr inedit de spinning, ce îl va lăsa fără glas pe Florin Călinescu. Uimiți de performanța ei s-au declarat și gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, care au exclamat că nu au mai văzut acest tip de mișcare până la ea, ba chiar actorul a afirmat că l-ar bate gândul să-i ia exemplul.

  • „Așa ceva nu am mai văzut în viața mea”, a spus Smiley.
  • „Clar, ăsta e sportul pe care vreau să-l fac!”, Pavel.
  • „E lipit. Andra, domnul Florică e lipit. Incredibil cum se uită”, Andi Moisescu.
  • „Dileală, dar miștor”, Andra.
  • „Da, dar tu nu poți să faci așa. Și la corpul ei… uită-te la ea”, Florin Călinescu.
  • „Nu am văzut în viața mea așa ceva”, Smiley.

Cum s-a gândit să facă această combinație? 

„Olena, e clar, luni dimineață mă duc la sală și le dau vestea. E greșit tot ce ați făcut până acum. Nu așa se face! E total greșit. Maestre, dacă îmi permiteți, v-am urmărit cu Andra, deci erați cu ochii lipiți, la un moment dat nu respirați. Ce simțeați?”, l-a întrebat Andi pe Florin Călinescu.

„Nu știam ce o să faci. Nici nu mă gândeam că se poate folosi bicicleta în acest fel, dar siguranța ta și grația ta, și acuratețea fiecărui element din exercițiu tău îmi arată că ești total stăpână pe această propunere total inedită. Cum te-ai gândit să faci spectacolul ăsta?”, a chestionat-o actorul pe concurentă.

„Sunt fostă sportivă. Sunt maestru al sportului în gimnastică. Este un pic diferit, dar o schimbare bună merită încercată. Iar asta mi-a oferit șansa să călătoresc prin lume”, a explicat sportiva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI