Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună! Anunțul așteptat de milioane de fani

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună! Anunțul așteptat de milioane de fani

Brad Pitt și prima sa soție, Jennifer Aniston, vor colabora, din nou, după o pauză de 19 ani! Fanii care încă mai speră la o împăcare între cei doi sunt în extaz. Proiectul se anunță unul cu adevărat special. Actorul i se va alătura lui Aniston pentru realizarea unui remake al unei comedii de succes, din 1982. Mai multe detalii, în continuare.

Brad Pitt și Jennifer Aniston colaborează din nou

Brad Pitt și Jennifer Aniston vor lucra, din nou, împreună după o pauză de 19 ani! Cei doi vor aparea la un eveniment caritabil, unde mai multe celebritati hollywoodiene vor face un remake al filmului clasic „Fast Times at Ridgemont High“. Citirea scenariului va avea loc pe data de 21 august, în jurul prânzului, ora 13:00 în România, iar întregul moment va putea fi vizionat pe Facebook Live și Tik Tok.

Evenimentul caritabil are drept scop strângerea de fonduri pentru susținerea luptei împotriva noului coronavirus.

„Jen adoră faptul că Brad s-a alăturat distribuției, sunt prieteni foarte buni și ea știe că acest lucru va atrage mai multe donații pentru aceste organizații, ceea ce este un câștig dublu. Jen este extrem de încântată de întregul proiect, distribuția este una epică și este vorba de un film clasic, așa că abia așteaptă evenimentul“, a declarat o sursă din anturajul actriței.

Cum a început povestea de iubire dintre cei doi

Cei doi actori s-au cunoscut în anul 1998 și au pus bazele unei frumoase povești de dragoste, care a ținut zile întregi primele pagini ale publicațiilor internaționale.

Brad Pitt si Jennifer Aniston

Sfârșitul poveștii lor s-a semnat la notar în anul 2005, iar zvonurile spuneau că mariajul lor a eșuat din cauza faptului că actorul s-ar fi îndrăgostit de Angelina Jolie, în timpul filmărilor pentru „Ms.& Mrs Smith“. La puțin timp după divorț au apărut și primele fotografii care au confirmat noua relație.

„Brad este într-un punct total diferit față de cel în care se afla pe vremea când forma un cuplu cu Jennifer. Este un tip introvertit, care a lucrat mult cu el însuși. Și-a cerut scuze față de ea pentru multe lucruri pe care le-a considerat ca fiind o problemă în relația lor. În mod real, și-a admis greșelile, iar asta a schimbat relația dintre ei. Amândoi au trecut peste“, declara unui prieten al fostului cuplu.

Reamintim că Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorțat acum 15 ani, după 5 ani de căsnicie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI