Motivul dureros pentru care Brad Pitt și Jennifer Aniston nu se vor împăca niciodată

Motivul dureros pentru care Brad Pitt și Jennifer Aniston nu se vor împăca niciodată

Cele două mari staruri de la Hollywood au fost văzute împreună, mai mult decât ca și prieteni, la premiile SAG de anul acesta de la Los Angeles. Toată presa a vuit, mai apoi, speculând o posibilă împăcare între cei doi.

Motivul dureros pentru care Brad Pitt și Jennifer Aniston nu se vor împăca niciodată

Jennifer Aniston și Brad Pitt au împărtășit câteva râsete și și-au arătat curtoazie la premiile SAG. Totul a început în timpul decernării premiilor, mai ales când Pitt și-a acceptat premiul pentru prestația remarcabilă din filmul lui Quentin Tarantino, ”Once Upon a Time … la Hollywood”, pentru rol secundar.
Anison și Pitt au fost căsătoriți timp de cinci ani în perioada 2000-2005. Când Aniston și-a ridicat premiul pentru interpretarea excepțională a unui actor feminin într-un serial de dramă, unii reporteri l-au surprins pe Pitt urmărind discursul ei, pe monitoarele din culise, cu o privire mai mult decât ”prietenească”. Apoi, cei doi au fost fotografiați schimbând în culise câteva tandrețuri.

„Am prins acest moment destul de mișto, când Brad s-a oprit și s-a uitat doar Jennifer cum a vorbit pe scena Premiilor SAG. Nu a încetat să zâmbească”, a scris E! Jason Kennedy pe Twitter.

Motivul dureros pentru care Brad Pitt și Jennifer Aniston nu se vor împăca niciodată
Motivul dureros pentru care Brad Pitt și Jennifer Aniston nu se vor împăca niciodată (foto: SAG AWARDS 2020)

 

Toate aceste ”semnale” arată că unii fani sunt convinși că cei doi sunt din nou împreună. Alții nici măcar nu sunt interesați să vadă aceste foste co-vedete dacă se întâlnesc din nou. Însă acum putem în sfârșit să stricăm toate dezacordurile o dată pentru totdeauna. Actrița în vârstă de 50 de ani le-a închis gurile celor care bârfesc într-un mod simplu: „Este o nebunie”, a spus ea în presă recent.

Cei s-au împărțit în 2005 după cinci ani de căsătorie, dar fanii fostului cuplu nu au reușit cu adevărat să treacă peste asta, nici astăzi. Reuniunea lor recentă la premiile SAG 2020 nu a făcut decât să adauge combustibil la focul deja mocnit, fanii folosind posibilitatea de a inunda rețelele de socializare cu ”meme”-uri și vise romantice fără speranță asupra potențialei noi relații dintre cei doi.

Brad, de 56 de ani, a răspuns zvonurilor în urmă cu câteva săptămâni, explicând „ea este o bună prietenă”. Cu toate acestea, acel răspuns a fost cam neclar. De câte ori am auzit „prieten bun” și am înțeles că înseamnă mai mult decât prieteni, nu?

De data aceasta, Jennifer nu a lăsat loc pentru interpretarea romantică. În afară de a numi zvonurile „isterice”, ea a lansat o mică critică despre cât de repede speculeazăfanii pentru a se apropia de aceste idei: „Dar despre ce vor mai vorbi?”, A spus ea pentru Entertainment Tonight.

„Brad și Jenn au început să vorbească după ce relația lor s-au încheiat. S-au văzut, dar doar ocazional și întâmplător.  De multe ori este fotografiată, așa că a fost conștientă să-l evite pe Brad pentru că a dorit întotdeauna să nu dea naștere la orice zvonuri.Brad e singur şi vrea să se bucure de asta. Jennifer a trecut de mult peste relaţia lor. Nu cred că se vor împăca, deşi e durerors”, a decalrat Renee, conform dailymail.co.uk.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI