Brad Pitt, o nouă lovitură în dragoste. Femeia pe care o iubește este măritată. Puțini oameni știau asta

Brad Pitt, o nouă lovitură în dragoste. Femeia pe care o iubește este măritată. Puțini oameni știau asta
Noua iubită a lui Brad Pitt este măritată

Situație uimitoare în rândul noii femei din viața lui Brad Pitt! Tânăra iubită a cunoscutului star este măritată. Detalii despre căsnicia acesteia.

Noua iubită a lui Brad Pitt este măritată

Dacă până acum fanii fostului cuplu Pitt-Jolie credeau că viața actorului a fost parcă desprinsă din telenovele, nu se așteptau la scenariu ce avea să vină. După un scandal imens cu Angelina, acesta a avut o perioadă în care a ales liniștea. Acum, controversa vine din nou în viața sa.

Actorul este implicat într-un nou scandal amoros, după ce s-a aflat de relația pe care o are cu soția unui bun prieten. Vedeta de la Hollywood s-a cuplat cu mai tânăra iubită, ulterior s-au lăsat duși de val și s-au plimbat în voie pe străzile din Franța unde au putut fi văzuți de toată lumea.

Se pare că relația lor este mai mult decât asumată, mai cu seamă că nu avea cum să nu știe de la început faptul că ea este măritată cu omul de afaceri Roland Mary. Omul de afaceri este proprietar al unuia dintre cele mai apreciate restaurante din lume – Borchart, din Berlin. Cu ani în urmă, chiar acolo s-a cunoscut cu Brad Pitt, cel cu care avea ca peste o vreme să-și împartă soția.

Roland Mary, soțul iubitei lui Pitt
Roland Mary, soțul iubitei lui Pitt

Ea i-a notat numărul de telefon

Tabloidele scriu că fotomodelul în vârstă de 27 de ani a fugit deja de acasă și stă exclusiv cu Brad, fapt confirmat de agentul actorului care a susținut că superstarul american se iubește cu foc cu frumoasa nemțoaică. Cei doi s-au cunoscut vara trecută la un restaurant unde starul lua cina în timp ce promova cel mai recent film al lui Tarrantino alături de legendarul regizor și co-starurile Leonardo di Caprio și Margo Robbie.

Zvonurile arată că Nicole i-a notat atunci numărul de telefon și s-au întâlnit câteva săptămâni mai târziu.

„Când Brad era la Borchadt, ea [Nicole] i-a dat numărul ei și i-a făcut cu ochiul”, a declarat pentru MailOnline un prieten al cuplului care se afla la restaurant în acea noapte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI