Botezul fiicei Cristinei Cioran a fost pus la cale! Când va avea loc evenimentul EXCLUSIV

Botezul fiicei Cristinei Cioran a fost pus la cale! Când va avea loc evenimentul EXCLUSIV
Cristina Cioran își va boteza fiica în mai

Cristina Cioran și tatăl fetiței sale, Alexandru Dobrescu, și-ar fi dorit să-și creștineze micuța în luna noiembrie a anului trecut, dar au fost nevoiți să amâne evenimentul, din cauza pandemiei. În aceste zile, vedeta caută localul potrivit pentru petrecerea pe care doresc să o organizeze, în luna mai, odată cu creștinarea micuței.

Când va avea loc botezul fiicei Cristinei Cioran

Cristina Cioran a născut prematur o fetiță, în a 29-a săptămână de sarcină. Micuța a petrecut mai mult de o lună și jumătate în spital, la incubator, ea fiind externată și ajungând acasă abia la începutul lui septembrie.

Ema a fost însă o luptătoare, a luat în greutate atât cât ar fi trebuit, iar în prezent părinții săi sunt extrem de fericiți. Micuța este o fetiță perfect sănătoasă, veselă și cumine.

Ea nu a fost încă botezată, vedeta amânând evenimentul din cauza pandemiei. În luna octombrie a anului trecut, Cristina Cioran rezervase deja un local pentru petreerea de după botez, la care doreau să-și invite toți prietenii.

”Inițial trebuia să o botezăm în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare, iar atunci nu se putea”, a mărturisit Cristina Cioran pentru Impact.ro.

Botezul va fi în luna mai 2022

Zilele acestea, vedeta caută un local potrivit pentru a găzdui o petrecere de cinci stele, așa cum își dorește pentru micuța sa.

„Încă nu am stabili data botezului, vrem ca acesta să fie undeva prin luna mai”, ne-a spus actrița.

Cine sunt nașii fetiței Cristinei Cioran

Potrivit propriilor sale mărturisiri, nașii fetiței nu sunt persoane publice, ci niște prieteni foarte buni de-ai cuplului. Cum Cristina și partenerul său nu sunt căsătoriți, micuța poartă în acte numele de familie al tatălui.

„Nu am vrut să il dau și pe al meu, nu avea rost”, mai spune Cristina Cioran, care a rămas cu o problemă după naștere și covid-19.

Nunta mai are de așteptat

Deși Cristina a fost cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale, Alexandru Dobrescu, aceasta nu se grăbește să fie și mireasă, asfel că nunta nu va avea loc în același timp cu botezul, așa cum se obișnuiește.

„Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target,o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem.

În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată. Mi-a zis chiar că e în stare de asta! Că o să mă ceară de soție de 200 de ori, și eu o să accept”, ne-a spus actrița, mai în glumă mai în serios.

Încearcă să țină regim până la botez

După naștere, actrița s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus pe care nici în prezent nu a reușit să le dea jos. De ce a refuzat Cristina Cioran să se mărite cu tatăl fiicei sale? Află doar aici.

Asta și pentru că vedeta nici nu a încercat, până acum, să scape de ele. Cristina și-a propus însă ca în viitorul apropiat, până la botez, să revină la greutatea inițială chiar dacă, ne spune aceasta, îi va fi destul de greu.