Un bărbat de 90 de ani a fost prins de polițiști într-un bordel! Ce s-a întâmplat apoi

Un bărbat de 90 de ani a fost prins de polițiști într-un bordel! Ce s-a întâmplat apoi

Un bărbat de 90 de ani din Italia a fost găsit de polițiști la prostituate și nu se afla întâmplător în bordel. Bătrânul avea un țel bine stabilit, dar poliția italiană a început raidurile împotriva femeilor care vând plăceri, dar și a clienților lor.

Nu există stat unde să nu existe prostituție, nici măcar cele musulmane nu fac rabat de la „tradiție”, dar Italia este „raiul” prostituatelor pentru că au și numeroși clienți care le caută. În consecință, autoritățile din Perugia au decis să lupte mai activ împotriva prostituției și au votat aplicarea unor amenzi de până la 450 de euro inclusiv pentru clienții care caută plăceri trupești în ilegalitate.

Prin urmare, raidurile polițiștilor nu se vor rezuma doar la săltarea prostituatelor, ci vor fi luați la întrebări și bărbații care sunt dispuși să plătească sume uriașe pentru relații intime.

Polițiștii s-au concentrat în special pe zona Campo di Marte, din cartierul Fontivegge și și pe Ponte San Giovanni, în zona Via della Scuola, unde sunt cele mai multe prostituate.

Bătrânul care caută „vindecarea” într-un bordel, nu la spital

bordel prostituate

Într-un bordel, polițiștii au dat cu uimire și peste un bătrân de 90 de ani. Au aflat vârsta lui probabil atunci când i-au cerut să se legitimeze. Cine zice că plăcerile trupești sunt doar d-ale tinereții valuri? Pensionarul n-a mai putut să se abțină și a cedat poftelor  carnale.

Bărbatul a fost prins chiar în momentul când urma să întrețină relații intime cu o fată. Din păcate pentru el (sau din fericire pentru ea), bătrânul de 90 de ani n-a mai apucat să-și îndeplinească dorințele și în să-i dea la prostituate, a dat o amendă de 450 de euro, conform noii legi.

La doar 20 de zile de la legea dată de municipalitatea Perugia, polițiștii au avut mult de lucru în identificarea și prinderea prostituatelor și a clienților acestora. Totuși, în ciuda faptului că au fost executate atâtea misiuni, au fost amendați doar trei bărbați. Unul dintre ei este acest pensionar de 90 de ani, prins chiar în bordel.

Sursa: ilmessaggero.it