09 iul. 2023 | 15:40

Georgiana Lobonț este însărcinată din nou. Câți copii are artista cu soțul ei, Rareș Ciciovan

Monden
Georgiana Lobonț este însărcinată din nou. Câți copii are artista cu soțul ei, Rareș Ciciovan

Bucurie mare în lumea muzicii românești! Georgiana Lobonț este însărcinată din nou, după mult timp de așteptare! Celebra artistă a făcut marele artist în urmă cu puțin timp, dând de veste tuturor că se pregătește să aducă pe lume al treilea copil. Vedeta nu își mai încape în piele de fericire și a ținut să împărtășească reușita cu toți fanii ei.

Georgiana Lobonț, din nou mamă

Georgiana Lobonț trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Celebra interpretă a anunțat public, pe rețelele de socializare, că va deveni mamă din nou! Chiar dacă a mai avut două sarcini, emoțiile sunt la fel de mari ca prima dată și nu își încape în piele de bucurie!

Artista a ținut să povestească tuturor de bucuria prin care trece, fiind extrem de încântată de minunea care va veni în viața ei. Georgiana a mărturisit că este extrem de șocată de când a aflat, dar a așteptat câteva zile să se asigure că totul este în regulă. Va aduce pe lume al treilea copil, simțind că este, cu adevărat, o eroină.

„Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primi, primi care aflați când sunt insărcinată. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mama de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile.”, a spus Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

Georgiana Lobonț visa să devină din nou mamă

Artista a mărturisit că este extrem de încântată că va deveni mamă, iar soțul ei simte că e în al nouălea cer. Ea și Rareș Ciciovan își doreau mult să devină părinți, iar vestea i-a șocat extrem de tare. Vedeta a fost atât de nerăbdătoare să i se confirme bănuielile, încât a făcut testul de sarcină în aer liber.

„În natură am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă! Suntem amândoi foarte fericiți! Copiii cei mai fericiți! Bunicii în extaz. Nu ne vine să credem! Ne-am dorit și bebe 3!”, a scris georgiana Lobonț pe pagina sa de Instagram.

Ceilalți doi copii ai lor sunt la fel de fericiți că vor mai avea un frățior sau o surioară, cu care își vor petrece timpul. Artista vorbea de mult timp despre un al treilea copil și a promis că va da de veste imediat ce bucuria se va întâmpla și așa a și făcut.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro