25 mart. 2023 | 19:55

Georgiana Lobonţ, primele declaraţii despre divorţul de Rareş. Ce s-a întâmplat cu Armin Nicoară, de fapt: „Am fost şocată, nu eram bine”

Știri generale
Georgiana Lobonţ, primele declaraţii despre divorţul de Rareş. Ce s-a întâmplat cu Armin Nicoară, de fapt: „Am fost şocată, nu eram bine”
Georgiana Lobonţ, primele declaraţii despre divorţul de Rareş Ciciovan. Artista a vorbit deschis despre finul său.

Georgiana Lobonţ, primele declaraţii despre divorţul de Rareş Ciciovan, cu care are doi copii. După săptămâni întregi de zvonuri privind destrămarea căsniciei, artista a ieșit public cu dezvăluiri din viața sa privată. Ce a spus despre finul său, Armin Nicoară. „Am fost șocată, nu eram bine”, s-a exprimat cântăreața.

Georgiana Lobonţ, primele declaraţii despre divorţul de Rareş

De mai multe săptămâni, Georgiana Lobonț se află în atenția publicului larg. Totul, după ce Armin Nicoară, finul său, a fost acuzat că a destrămat căsnicia ei cu Rareș Ciciovan, cu care are și doi copii. S-a întâmplat ca urmare a unui presupus anunț al celui din urmă că intenționează să se despartă de partenera sa de viață.

După vestea cu pricina, care nu s-a mai materializat, au apărut tot felul de zvonuri privind relația Georgianei Lobonț cu finul său, Armin Nicoară. Acesta a fost acuzat de utilizatorii din mediul online că a pus bețe-n roate în relația artistei cu soțul său. De-a lungul timpului, saxofonistul a negat toate acuzațiile, însă nimeni nu știe ce s-a petrecut în realitate.

Acum, Georgiana Lobonț a ieșit în spațiul public cu declarații despre relația ei cu Rareș Ciciovan. Este prima dată când cântăreața face dezvăluiri din viața privată, după scandalul care a făcut furori în rândul internauților. Artista a explicat cum se înțelege cu adevărat cu partenerul său de viață.

„Am rămas şocată, nu eram bine deloc”

Vedeta a mărturisit că nu are probleme în căsnicie și a transmis că toate sursele care prezintă situația diferit sunt, practic, dezinformate. Artista și-ar fi dorit ca toate zvonurile privind divorțul său de Rareș Ciciovan să nu fi existat, însă nu a putut gestiona cazul în așa fel încât să nu facă mai rău. Din acest motiv, până acum, a decis să păstreze tăcerea.

„Băieţii au consumat la bar, se simţeau bine, ca atunci când eşti în vacanţă. Şi când a apărut zvonul în presă, Rareş a zis că „Staţi să vedeţi ce ştire vă dau eu”. Am rămas şocată, nu eram bine deloc. Eram în vacanţă, nu aveam nevoie de aşa ceva. Normal că mai sunt discuţii între noi doi, ca în orice alt cuplu, dar nu există posibilitatea unui divorţ.

Am postat pozele din vacanţă pentru că voiam să uit tot, mi-am închis telefonul. Nu îmi venea să cred când am citit articolul, mă gândeam la toţi cei de acasă. Aşa că am decis amândoi să nu mai spunem nimic, să nu mai dăm declaraţii legate de treaba asta”, a spus Georgiana Lobonț, într-o intervenție televizată la Antena Stars.

Ce a spus Georgiana Lobonț despre finul său, Armin Nicoară

Cântăreața a vorbit și despre finul său, Armin Nicoară, care a oferit o serie de declarații importante de-a lungul scandalului referitor la divorț. Georgiana Lobonț a spus că s-a supărat pe saxofonist și că și-ar fi dorit ca acesta să nu vorbească public despre subiectul cu pricina.

Te-ar putea interesa și: Cu ce femeie s-a afişat Armin Nicoară după ce a fost acuzat că ar avea o relaţie cu Georgiana Lobonţ. Internauţii au rămas fără cuvinte

În același timp, soția lui Răzvan Ciciovan a precizat că finul său s-a alarmat când s-a zvonit că el ar fi fost motivul unor presupuse probleme din mariaj. Armin Nicioară a primit amenințări în acest sens, a precizat Georgiana Lobonț.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro