Bombă în cazul Caracal. Informația care schimbă tot. Ce s-a descoperit pe telefonul Luizei

Noi informații șocante din cazul care a zguduit România ies la iveală! Monstrul de la Caracal a fost contactat de un angajat al Poliției Române înainte ca primele percheziții să aibă loc. Cum și de ce au fost „uitate“ mesajele cu pricina, în cele ce urmează.

Dincă, contactat de un angajat al Poliției înainte de percheziții

La un an de la dispariția Luizei Melencu, noi informații cutremurătoare zguduie opinia publică. După ce adolescenta a fost răpită, un angajat al Poliției Române a sunat în repetate rânduri pe numărul Luizei și a trimis mai multe mesaje pe noua cartelă cumpărată de Dincă, de pe un abonament colectiv, plătit de oamenii legii.

De pe același număr, monstrul din Caracal a fost contactat înainte de primele percheziții din locuința sa, chiar înainte de ora 06:00, în urma apelului disperat al Alexandrei Măceșanu la 112.

Așa de face că pe data de 26 iulie, după strigătul de ajutor al Alexandrei de la ora precizată anterior, după ce angajații au petrecut un ceas în fața porții lui Gheorghe Dincă, se pătrunde în casă. Cu aproximativ jumătate de oră mai devreme, mai exact la 05:20, monstrul de la Caracal primește, pe telefonul personal, cel dintâi mesaj de la un angajat al Poliției.

În jurul prânzului, la 11:55, alte șase mesaje sunt date de pe telefonul de la IGPR către Dincă. Vorbim de același număr de telefon de pe care s-au dat mesajele după răpirea Luizei Melencu, potrivit evz.ro.

Mesajele de pe telefonul monstrului de la Caracal date uitării

Când percheziția informatică a avut loc și aceste date ar fi trebuit să iasă la iveală, se pare că au fost „uitate“, astfel că mesajele de la IGPR nu există la dosar! Specialiștii care au executat operațiunea l-au anunțat pe avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, că informațiile cu pricina nu au putut fi recuperate.

Monstrul de la Caracal și victimele sale
Monstrul de la Caracal și victimele sale

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni, iar mâine începe procesul. În rechizitoriu s-a concluzionat că victimele au fost ucise.