Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD, huiduit și înjurat la ieșirea de pe stadion – VIDEO

Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD, huiduit și înjurat la ieșirea de pe stadion – VIDEO
Valentin și Liviu Dragnea, surprinși în timpul unei reuniuni politice în Teleorman. Foto: Vestea.net

Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD, a fost huiduit aseară, după meciul echipei pe care o finanțează, Turris-Oltul Turnu Măgurele, cu FC U Craiova 1948.

La ieșirea de pe stadionul din Turnu Severin, o mulțime a scandat și l-a huiduit. Mai multe persoane l-au înjurat. Valentin Dragnea a fost însoțit de mai multe gărzi de corp.

După ce a plecat cu un SUV, fiul liderului PSD a fost imediat urmat două autoturisme de culoare neagră în care se aflau mai multe persoane, dar și de o dubă a poliției, arată publicația Jurnal de Craiova pe pagina de pe Facebook.

Valentin Dragnea a trecut printr-o situație similară în septembrie, când asista la meciul echipei sale, Turris Turnu Măgurele, cu Rapid pe stadionul Giulești. Atunci, mai multe persoane l-au urmat la ieșirea de pe stadion și i-au reproșat că ar fi patron de echipă „pe bani furați”. Și atunci fiul șefului PSD a fost însoțit în permanență de bodyguarzi.

Totul s-a întâmplat după ce Turris Turnu Măgurele a învins echipa patronată de Adrian Mititelu și astfel Craiova şi-a luat adio de la promovarea în Liga a 2-a (scor 0-1).

Meciul a fost urmat de un alt scandal. Antrenorul echipei din Teleorman, Erik Lincar, acuză că a fost bătut la vestiare de antrenorii principal și secund ai Craiovei pentru că pe stadion s-a bucurat ostentativ de victoria echipei sale.

Băiatul lui Dragnea pleaca de la stadionul din Severin !

Publicată de Jurnal De Craiova pe Sâmbătă, 30 martie 2019

În 28 septembrie 2018, când Turris Turnu Măgurele întâlnea Rapidul pe stadionul Giulești Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a asistat la meci. La intrarea în arenă, gărzile sale de corp au bruscat o persoană. La ieșire, bodyguarzii nu au mai reacționat, deși mai multe persoane îi adresau injurii lui Valentin Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI