Bogdan Planic a reclamat FCSB la FIFA! Ce riscă echipa lui Gigi Becali

Bogdan Planic a reclamat FCSB la FIFA! Ce riscă echipa lui Gigi Becali
Bogdan Planic a fost cel mai bun fundaș al celor de la FC FCSB în sezonul precedent de Liga 1

Continuă războiul dintre Bogdan Planic și FC FCSB. Fundașul sârb consideră că înțelegerea sa cu formația antrenată de Bogdan Argeș Vintilă s-a încheiat, astfel că a plecat în Serbia și își caută deja altă echipă. De partea cealaltă, Gigi Becali spune că Planic ar mai fi încă sub contract și chiar îl amenință pe fotbalist că va fi obligat să achite 10.000.000 de euro, clauza de reziliere pe care o avea. De partea cealaltă, Planic s-a adresat deja la FIFA pentru a i se face dreptate, informează Gazeta Sporturilor.

Bogdan Planic a reclamat FCSB la FIFA! Cere să i se achite salarii restante în valoare de 53.000 de euro

Bogdan Planic a decis să rupă orice legătură cu FC FCSB încă din momentul în care a fost trecut pe lista jucătorilor băgați în șomaj tehnic de Gigi Becali. A reziliat contractul după ce s-au strâns două luni și jumătate în care nu a fost plătit, iar apoi a depus reclamație la FIFA pentru a recupera datoria pe care o are față de el clubul cu sediul în Popești-Leordeni. 53.000 de euro net este va fi obligat Gigi Becali să plătească dacă FIFA îi va da dreptate jucătorului sârb.

Gigi Becali este recunoscut pentru modul oribil în care tratează jucătorii de care crede că nu mai are nevoie. Doar că este pe cale să plătească din nou

Iar aceasta nu ar fi singura problemă pentru cei de la FC FCSB. În procesul deschis de Bogdan Planic la FIFA, fundașul sârb cere și ca fosta sa echipă să primească o interdicție la transferuri. Aceasta ar urma să fie valabilă în cel puțin o fereastră de mercato. Ar fi o situație foarte complicată pentru ilfoveni, care oricum au un lot foarte subțire, în care banca de rezerve este acoperită doar de jucători foarte tineri, aduși de la echipa a doua.

FC FCSB este pe locul 3 în Liga 1, cu șanse minime în lupta pentru titlu. Formația pregătită de Bogdan Argeș Vintilă va juca în această seară, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, formație aflată pe locul 5 în clasamentul din play-off.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI