Bogdan Argeș Vintilă, ultimele zile ca antrenor al FCSB! Înlocuitorul, ales după declarația dată împotriva lui Adi Popa

de: Gabriel Esanu
07 07. 2020

FC FCSB a ieșit din lupta pentru titlu, ba chiar poate pierde și șansa de a juca în cupele europene. Jucătorii au pasat vina pentru deriva în care se află echipa și cer acum demiterea lui Bogdan Vintilă, scrie Fanatik. Gigi Becali, și el în căutarea unui țap ispășitor, ar fi gata să le asculte doleanța. Astfel, antrenorul ar putea fi demis chiar în următoarele zile. Posibil să nu mai prindă nici măcar returul cu Dinamo din semifinalele Cupei României. Jucătorii și-au ales deja cine ar fi omul care să îi pregătească în acest final de sezon.

Pintilii, după ce Popa a îndrăznit să-și ceară banii restanți: „Nu pică bine pentru caracterul tău”

Astfel, Mihai Pintilii, fost căpitan al formației din Popești Leordeni, este vizat pentru a prelua postul de antrenor. O declarație dată recent de secundul de la FC FCSB a fost foarte apreciată de Gigi Becali. Pintilii i-a reproșat fostului său coleg, Adi Popa, faptul că a îndrăznit să vorbească despre calvarul pe care l-a trăit la ilfoveni. Astfel, fostul mijlocaș s-a dovedit a fi exact tipul umil și ascultător de care are nevoie Becali la FC FCSB.

„Sunt lucruri care nu se zic. Eu, dacă aș fi plecat de la Steaua (n.r. – Pintilii se referă la FC FCSB, nu la Steaua, echipă care joacă în Liga 4), nu as fi făcut așa, să mă duc în emisiune să dau declarații. Nu pică bine. Și, în primul rând, pentru caracterul tău, Popică, era mai bine să nu zici. Ce a întâmpinat el aici, rămâne doar pentru el. A făcut performanță la clubul ăsta, a câștigat trofee, a câștigat bani la clubul ăsta și trebuia doar să lase capul în pământ și să plece. Cum i-am zis de la început, taci din gură, vezi-ți de treaba ta!”, a fost declarația lui Pintilii la adresa lui Popa.

Mihai Pintilii s-a dovedit a fi exact antrenorul de care Gigi Becali are nevoie la FC FCSB

Același Pintilii a tras cu dinții de milionul de dolari de la Al Hilal, după ce saudiții l-au dat repede afară

Mihai Pintilii a fost și el în situația lui Adi Popa. A avut de recuperat un milion de dolari de la Al Hilal, formație unde a fost dus de Laurențiu Reghecampf. Saudiții au plătit 2,4 milioane de euro pentru a-l lua de la FC FCSB, la recomandarea lui Reghecampf, dar l-au trecut repede pe lista achizițiilor ratate. După doar câteva luni în Arabia Saudită, Pintilii a fost trimis împrumut la Pandurii. Și lăsat să plece gratis în 2015, la doar un an după transfer. Al Hilal a scăpat de un jucător de care nu avea nevoie, dar s-a ales cu paguba. 2,4 milioane de euro plătiți către FC FCSB, plus un milion de dolari restanțe salariale cerute de Pintilii. A fost unul dintre principalele motive care avea să ducă la demiterea lui Laurențiu Reghecampf.

Pintilii a tras cu dinții de banii pe care i-a avut de luat din Arabia Saudită și a câștigat la TAS. Dar când Adi Popa, fostul lui coleg, a încercat să își ceară drepturile financiare restante, aproximativ 150.000 de euro, același Pintilii a sărit în apărarea lui Gigi Becali. Ceea ce demonstrează clar că are stofă de antrenor la FC FCSB.