Atac la adresa antrenorilor care acceptă să lucreze la FCSB: „Şi-o merită! Acceptă să fie umiliţi pentru 10.000 de euro”

Atac la adresa antrenorilor care acceptă să lucreze la FCSB: „Şi-o merită! Acceptă să fie umiliţi pentru 10.000 de euro”
Atac la antrenorii FCSB. Gabi Balint nu înţelege cum poate acceptă Bogdan Argeş Vintilă să facă doar ce îi spune Gigi Becali

Gabi Balint, fost jucător de legendă al Stelei, a vorbit despre umilinţele la care sunt supuşi de Gigi Becali antrenorii care acceptă să lucreze pentru FC FCSB. La meciul cu Astra Giurgiu, pierdut de ilfoveni, scor 2-3, Becali a recunoscut că a fost omul care a decis schimbările, nu antrenorul Bogdan Argeş Vintilă. Ba mai mult, a spus că l-ar fi schimbat şi pe Florin Tănase, doar că despre acesta „a uitat că este pe teren”. Pus în situaţia jenantă de a explica motivele pentru care a făcut schimbările, Bogdan Argeş Vintilă a încercat să vină cu explicaţii tactice.

Atac la adresa antrenorilor FCSB. Cum a fost umilit Vintilă de Gigi Becali

„Și-o merită toți, ei știu unde merg acolo. Probabil că prețul banilor e mai mare. Probabil că pentru 10.000 de euro poți fi umilit. Uite, ieri a fost schimbarea cu Petre. Toată lumea din fotbal a comentat că a fost o schimbare neinspirată. Și Petre, dar și jucătorii din teren, toți știu de unde a fost făcută, iar Vintilă trebuie să explice că a trebuit să aducă viteză și nu știu ce. A explicat bine după meci”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Gigi Becali, omul care face orice doreşte la FC FCSB, echipă care merge din rău în mai rău

Deşi ia toate deciziile şi ignoră mereu părerea antrenorului, Gigi Becali l-a numit şi pe Bogdan Argeş Vintilă printre vinovaţii pentru înfrângerea pe care FC FCSB a suferit-o pe terenul celor de la Astra, scor 2-3. De altfel, în discursul pe care l-a avut la finalul partidei, Gigi Becali nici nu a mai ascuns faptul că el este cel care face schimbările în timpul meciurilor echipei cu sediul în Popeşti Leordeni.

„Eu sunt vinovatul, că am uitat că e Tănase pe teren, asta e vina mea. Trebuia scos de mult de pe teren, eu îl scoteam dacă vedeam că e pe teren. Dumitru e fotbalist, e bărbat, îmi pare rău că nu l-am băgat de la început, s-a văzut că are dorință, că joacă fotbal. Normal că e şi vina antrenorului. Vintilă e aerian”, spunea Becali după eşecul cu Astra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI