21 sept. 2023 | 19:07

Bobonete, dezvăluire neașteptată din tinerețea lui Dani Oțil. Pe cine spiona prezentatorul de la Antena 1 cu binoclul

Monden
Bobonete, dezvăluire neașteptată din tinerețea lui Dani Oțil. Pe cine spiona prezentatorul de la Antena 1 cu binoclul
Bobonete, dezvăluire neașteptată din tinerețea lui Dani Oțil. Pe cine spiona prezentatorul de la Antena 1 cu binoclul

Mihai Bobonete a făcut cele mai interesante dezvăluiri din trecut. Actorul a vorbit despre cum își petrecea timpul cu Dani Oțil pe când erau doar doi tineri puși pe șotii. Pe cine spionau pe geam cei doi și care a fost imaginea pe care nu o vor uita niciodată și care le-a marcat viața.

Pe cine spionau Mihai Bobonete și Dani Oțil

Mihai Bobonete și Dani Oțil sunt unele dintre cele mai iubite personaje din lumea mondenă. Sunt iubiți de o țară întreagă și deja toți știu că sunt buni prieteni. Legătura lor rezistă încă din tinerețe și îi leagă multe amintiri, care mai de care mai amuzante.

Una dintre pățaniile lor a avut loc pe vremea când locuiau împreună și căutau modalități de a se distra. Astfel, cu ajutorul unui binoclu, îi spionau pe oamenii din blocurile vecine. Tot atunci au avut ocazia să îl vadă și pe celebrul artist al trupei Subcarpați, Bean, în pielea goală.

„Stăteam undeva în Baba Novac și blocul meu era între alte două blocuri, eu stăteam la etajul 5, la fix pus, vedeai și sus și jos. Era o alee și era și Bean acolo, ieșea pe geam, eu ascultam, îmi făcea semn „Cum e frate?”, Bean la pielea goală cânta acolo, eu în bucătărie ascultam începuturile Subcarpați. Aveam binoclul ăla și venea și Dani pe la mine, ne mai plictiseam. Era un binoclu militar”, a amintit actorul.

Tot atunci au surprins și un moment care i-a marcat pe viață și i-a făcut să aprecieze mai mult ceea ce au, pentru că sunt oameni cu situații mult mai dificile.

„La un moment dat, am văzut două chestii, pereții erau delimitați de tocul de la geam și am văzut două bucătării lipite cu mesele lipite și într-o bucătărie era un cuplu cu un copil, care serveau masa cu tacâmuri, și în partea asta era o mamă cu patru copii care au pus o oală pe masă și au tăbărât copiii pe oala aia. Mi-a rămas în minte imaginea aia”, a mai spus Mihai Bobonete.

Cum l-a țepuit Bobonete pe Gabriel Cotabiță

Mihai Bobonete a avut o viață plină de peripeții, mai ales înainte de a deveni celebru. În urmă cu câțiva ani, actorul l-a țepuit pe cunoscutul Gabriel Cotabiță, care a vrut să cumpere pește de la el. Îl vindea la marginea străzii și a profitat de acesta din plin.

Te-ar putea interesa și: Mihai Bobonete, la un pas să fie dat afară. Momentul în care actorul a luat decizia care i-a schimbat viaţa

Când a cântărit peștele, s-a asigurat că cel de 7 kilograme indica la cântar, de fapt, 20 de kilograme, cantitatea dorită de artist. Mai mult, când acesta i-a cerut să i-l pună în mașină, a profitat de faptul că nu a coborât și a luat doar banii, fără să lase și marfa.

„Lui Cotabiţă nu i-am chiar vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte.

Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt! Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20! El a zis ăsta e!

Şi i-a spus în împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis puneţi-l în spate! Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare.

Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am apelcat pe portbagaj de două ori… Am închis şi a plecat Găbiţă cu demaraj!”, a spus Mihai Bobonete la podcast-ul „Ac de siguranţă” realizat de Răzvan Exarhu.

Peste ani, când s-au întâlnit, Gabriel Cotabiță l-a recunoscut și au reluat discuția despre acea întâmplare, care acum i-a amuzat copios. Atunci, a aflat că vedeta a realizat că nu are peștele pe drum, dar nu a vrut să se mai întoarcă să îl recupereze.

Mihai Bobonete, despre cât de grea e meseria de actor

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți actor, care a interpretat roluri cu care a făcut senzație. Este iubit de o mulțime de oameni și apreciat pentru talentul său, dar puțini știu câte sacrificii a făcut ca să ajungă aici.

Citește și: Mihai Bobonete, replică fabuloasă după pozele ”fierbinți” postate de Mădălina Ghenea. ”Ați vindecat mulți bărbați de cataractă”. Cum a reacționat iubitul actriței

Actorul spune că mulți cred că este norocos, că ia bani pentru pasiunea sa, dar a pierdut cele mai importante momente ale vieții de dragul actoriei. Regretă că nu a petrecut mai mult timp cu familia lui și că nu a avut ocazia să fie martor la cele mai emoționante momente ale fiicei sale.

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta. Lumea nu ştie că filmăm pentru serial (n.r. Las Fierbinţi, difuzat de PRO TV) 10 luni pe an, 10 ore pe zi şi că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc.

Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin faţa mea şi o întreb pe soţie: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră şi nu se mai întorc niciodată…“, îşi aminteşte Mihai Bobonete.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Taxe înfricoșătoare plătite de români. Cât oprește statul în fiecare lună
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
A devenit OBLIGATORIU în toată România. Legea a intrat în vigoare deja
Capital.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Vom fi OBLIGAȚI să REPARĂM electrocasnicele STRICATE. CÂND se va APLICA
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro