Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, l-a dat de gol pe Dan Chișu! Ce s-a întâmplat, în urmă cu 10 ani, între ei

Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, l-a dat de gol pe Dan Chișu! Ce s-a întâmplat, în urmă cu 10 ani, între ei
Ce s-a întâmplat între Bobonete și Dan Puric în urmă cu 10 ani

Mihai Bobonete l-a dat de gol pe Dan Chișu. Celebrul actor din Las Fierbinți a povestit ce s-a întâmplat între cei doi în urmă cu 10 ani.

Ce s-a întâmplat între Mihai Bobonete și Dan Chișu în urmă cu 10 ani?

Dan Chișu a făcut un film despre izolare pentru ca românii să nu uite perioada grea prin care au trăit și să-și amintească mereu lucrurile importante de care au dus dorul în acestea vremuri – apropierea și siguranța. Criza sanitară pe care încă o traversăm a schimbat multe perspective, iar sentimentul de siguranță va mai întârzia încă puțin atunci când vine vorba de libertatea oamenilor de a se atinge fără griji.

Mihai Bobonete laudă inițiativa regizorului, pentru că a continuat să creeze, dar îi reproșează vehement că nu l-a ales și pe el să facă parte din distribuția filmului. Bobiță din Las Fierbinți susține că a făcut destule sacrificii pentru acesta pe când el era la început de carieră, sacrificii pentru care ar fi trebuit răsplătit de către regizor acum, pe culmile carierei. Din nefericire, Dan Chișu va rămâne cu polițele neplătite până la următorul proiect în care îl va implica și pe Bobonete.

“Aş vrea să-l reclam pe Dănuţ Chişu”

“Aş vrea să-l reclam pe Dănuţ Chişu la Protecţia Consumatorului sau la Protecţia Copilului, că a făcut un film în pandemie despre pandemie, ceea ce numai el putea să gândească cu mintea lui. L-am văzut şi este incredibil de bun, dar pe lângă asta este al 10-lea film pe care Chişu îl face şi pe mine nu mă ia. Aşa când a fost de a trebuit să filmeze cu cineva pe Snagov când era îngheţat lacul, acum 10 ani, fără izmene, a filmat cu mine, care m-a trimis pe mine du-te ia aia, fă aia. Când i-a dispărut geaca de fâş originală de la Hagi a zis că i-am luat-o eu, nu Costel, dar nici Costel nu i-o luase că noi eram amândoi mai slabi decât era el atunci, acum e invers, dar nu asta e important. Când am fost să-i cer bani de microfon m-a dat afară că cică era la masă cu Pink. De unde să ştiu eu că aia e Pink? E la mintea cocoşului de ce nu au succes. Măi Dane, dacă voiai să ai succes cu Ursul, primul tău film, mă luai urs”
Mihai Bobonete

Urmăriți Playtech.ro și pe