Boala rușinoasă de care a suferit Nicolae Ceaușescu în tinerețe. ”Mai trecea și pe la bordeluri!”

Boala rușinoasă de care a suferit Nicolae Ceaușescu în tinerețe. ”Mai trecea și pe la bordeluri!”
Boala rușinoasă de care a suferit Nicolae Ceaușescu în tinerețe

Nicolae Ceaușescu a avut, pe lângă alte defecte, și o boală rușinoasă de care a suferit în tinerețe. Totul s-a întâmplat pe când acesta era în spatele gratiilor.

Boala rușinoasă de care a suferit Nicolae Ceaușescu în tinerețe

Nicolae Ceaușescu a ajuns pentru prima oară după gratii la 15 ani, când a primit o condamnare la trei ani de închisoare pentru ”uneltire contra ordinii sociale”, conform art. 209 din Codul Penal. În baza acestui articol, zeci de mii de români ajungeau în spatele gratiilor în anii ’50 – ’60 pentru că își exprimaseră opoziția față de regimul comunist.

Prima condamnare a lui Ceaușescu este cea din 1933, pe care a primit-o pentru că răspândise manifeste cu ocazia unei greve și îndemnase la acte de sabotaj. În anii care au urmat, fostul dictator a ajuns de mai multe ori în arestul poliției și și-a petrecut câțiva ani buni în spatele gratiilor pentru activitate comunistă, uneltire contra ordinii sociale și infracțiuni contra liniștii publice.

”Mai trecea și pe la bordeluri!”

În timp ce se afla la închisoare, Ceaușescu reușea să iasă de câte ori își dorea și de cele mai multe ori se ducea la bordel. Evadarea se putea întâmpla după ce fostul dictator plătea o sumă modică gardianului.

„Focosul Ceauşescu îşi rezolva problemele intime trecând şi pe la bordeluri, după obiceiul vremii. În urma unei asemenea aventuri, tânărul s-a îmbolnăvit (…) de blenoragie. Poate acest secret ar fi rămas pentru vecie în pantalonii tovarăşului, dacă doctorul care l-a ajutat să scape nu ar fi vorbit, peste timp”, notează româniatv.ro.

Boala rușinoasă de care a suferit Nicolae Ceaușescu în tinerețe. ”Mai trecea și pe la bordeluri!”
În timp ce se afla la închisoare, Ceaușescu reușea să iasă de câte ori își dorea

„Nimeni nu ştie cum ar fi arătat lumea astăzi dacă generalul Ilie Moreanu (…), ajuns la Târgu Jiu pentru altcineva, nu l-ar fi tratat pe viitorul dictator de boala ruşinoasă”, scrie sursa menționată.

În comparație cu partenerul său de viață, Lenuța a fost mult mai pătimașă decât acesta când venea vorba de iubire. Soția de dictator ar fi avut o relație cu Andruță, fratele lui Nicolae, înainte ca acesta să îi devină soț. De asemenea, se zvonește și că s-ar fi iubit cu tatăl muzicianului Gheorghe Zamfir și ar fi fost prinsă în fapt chiar și cu un soldat neamț de la care ar fi luat gonoree.