Boala pe care Connect-R a făcut-o și nu a vorbit despre ea, până acum: ”M-a terminat”

Boala pe care Connect-R a făcut-o și nu a vorbit despre ea, până acum: ”M-a terminat”
Boala pe care Connect-R a facut-o si nu a vorbit despre ea

Îl vezi mereu zâmbind, dar puțini sunt cei care știu ce dramă a cunoscut Connect-R. Ce boală cumplită a pus stăpânire pe artist acum câțiva ani, când a crezut că-și va pierde fiica de numai un an pentru totdeauna. A fost la mai mulți specialiști, dar nu l-au putut ajuta atunci.

Boala pe care Connect-R a făcut-o și nu a vorbit despre ea, până acum

Este chipeș, talentat, carismatic și are una dintre cele mai bune voci din showbizul românesc. Connect-R, căci despre el este vorba, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, iar calitățile sale artistice au cucerit inimile a milioane de români din toate colțurile țării.

Deși a divorțat acum ceva timp de frumoasa Misha, mama fiicei sale, cei doi au păstrat o relație amicală de dragul fetiței lor Maya. Connect-R este un tată model, care-și iubește prințesa mai presus de orice pe lume. Chiar dacă acum Maya este bine, artistul a trecut prin cele mai negre momente din viața sa atunci când fiica lui a fost la un pas de a-și pierde viața când avea doar un anișor.

Micuța Maya s-a îmbolnăvit după un vaccin, iar medicii i-au dat puține șanse de supraviețuire, lucru care i-a dărâmat pe Connect-R și Misha. Artistul a povestit că s-a îmbolnăvit de depresie, vâzându-și copilul cum se stinge, sub ochii lui. Deși a fost la mulți psihologi, nimic nu-l putea ajuta, gândindu-se că își va pierde fetița.

„S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de un an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie.

Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru””, a declarat Connect-R, în exclusivitate pentru viva.ro

Ce l-a salvat pe Connect-R din ghearele depresiei

Din fericire Maya s-a însănătoșit, iar odată cu ea și Connect-R și-a revenit, treptat. Astfel, cântărețul și-a găsit calea spre Divinitate, despre care este convins că este ceea ce l-a ajutat cu adevărat să treacă peste momentele dificile din viață. Deși Connect-R și Misha au divorțat în 2018, cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței lor Maya.

„Totuși rugăciunile și Hristos cred că m-au scos de acolo, dar ele tot au continuat până acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat, iar de atunci au dispărut toate fricile”, a completat concurentul de la Asia Express 4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI