Testamentul lui Benone Sinulescu. Cine primește toată averea și drepturile de autor, de fapt

Testamentul lui Benone Sinulescu. Cine primește toată averea și drepturile de autor, de fapt
Despre situația în care se află acum Benone Sinulescu, familia acestuia le-ar fi interzis medicilor să mai dea informații către presă

Unul din cei mai iubiți soliști de muzică populară, Benone Sinulescu, se află internat în stare gravă. Medicii spun că acum situația sa este stabilă, dar sunt circumpescți în a da verdicte. În ultimele 48 de ore au apărut alte informații despre starea sa de sănătate. Primul care vorbea de cele întâmplate era impresarul acestuia, Ionuț Pavel. Ulterior soția artistului dezmințea acuzațiile aduse de impresar.

Benone Sinulescu internat artistului într-o clinică privată

Impresarul acestuia, Ionuț Pavel, declara că Benone Sinulescu fusese găsit inconșient în casă și nu a fost dus de urgență la spital. Acesta acuza familia artistului de situația creată, spunând că s-a decis internarea sa într-o clinică paleativă. Ionuț Pavel declara redacției Impact despre această situație.

”Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă. Se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad.

Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.” declara în exclusivitate redacției Impact, impresarul Ionuț Pavel.

După aceste declarații și acuzații aduse familiei artistului, soția ieșea în spațiul public, infirmând cele spuse  de Ionuț Pavel. Conform acesteia, Benone Sinulescu „în dimineața zilei de joi 08.07.2021, nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.

„În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni.”, a mai declarat soția artistului.

Artistul are testamentul făcut din 2014

Medicii din clinica privată sunt circumspecți în a da verdicte, situația artistului Benone Sinulescu fiind una încă incertă. Având în vedere aceste date, s-ar părea că deznodământul va fi unul nedorit de nimeni, dacă nu se reușește stabilizarea sănătății acesstuia.

Parcă prevestind o situație de acest gen, Benone Sinulescu decidea în 2014 să-și facă testamentul. Într-un interviu acordat celor de la VIVA, Benone Sinulescu vorbea despre acest lucru și, implicit, cui va lăsa întreaga sa avere.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu.

Cât despre situația în care se află acum Benone Sinulescu, familia acestuia le-ar fi interzis medicilor să mai dea informații către presă.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI