08 mai 2022 | 11:54

Boala de care suferă Eugen Cristea. Ce mesaj are pentru români: „Este un semnal de alarmă”

Monden
Boala de care suferă Eugen Cristea. Ce mesaj are pentru români: „Este un semnal de alarmă”
Ce boală are Eugen Cristea

Fostul prezentator al emisiunii „Feriți-vă de măgăruș” are probleme de sănătate. Eugen Cristea suferă de o boală pe care tot mai mulți români începă să o aibă. Este vorba de despresie, o boală neplăcută ce distruge omul la nivel psihic.

Interviu cu Eugen Cristea

Îndrăgita vedetă a acordat un interviu amplu publicației EGO.ro. În el a abordat mai multe subiecte, de la starea lui de sănătate, la emisiunea pe care a moderat-o acum mulți ani și până la societatea zilelor noastre.

După cum unii dintre voi își amintesc, după Revoluția din 89, „Feriți-vă de măgăruș” a avut parte de succes. A fost o emisiune extrem de urmărită de cei mici și cei mari, asemeni emisiunii „Abracadabra”, realizată de Marian Râlea.

„Mă bucură enorm faptul că, deși emisiunea nu mai este din 2000, lumea o ține minte în continuare. Mai ales atunci când vine vorba de cei din generația mea. Lumea s-a schimbat enorm și se află într-o continuă schimbare, de la an la an. Ba chiar, aș îndrăzni să spun, de la minut la minut.

Mulți s-au îndreptat deja către consumerism, nu se mai preocupă deloc de suflet. În urmă cu mai mulți ani aveam drag față de oameni, dar am ajuns să îmi transform acest drag într-o indiferență și pe alocuri, grav fiind ceea ce spun, chiar o ură. Lucrul acesta mă deranjează.

Totuși, pentru că am ieșit de curând din spital, în urma unei depresii nu tocmai plăcute, m-am hotărât să nu mai țin seama de nimic și să îmi văd de viața mea, de preocupările mele, de muzica mea, de cărțile mele și de micile mele bucurii, în care întotdeauna găsesc satisfacție”, a spus Eugen Cristea pentru EGO.ro.

Ce boală are Eugen Cristea

Cât despre problemele de sănătate, vedeta ne-a mărturisit că este sub tratament. Acesta a fost la medic pentru ca situația să nu se agraveze și, iată că după doar o lună, se simte din ce în ce mai bine. În plus, a și mărturisit ce alte lucruri a mai făcut pentru a își ameliora starea.

Eugen Cristea a fost profund afectat de faptul că se uita des la TV și că urmărea anumite persoane în mediul online. Așa că a decis să renunțe la tot pentru a avea mai multă grijă de propria persoană.

„Uite că îmi este bine, deja a trecut o lună. Continui un tratament, ca să nu se sperie cei care vorbesc despre acest aspect. Nu este nimic grav, dar este un semnal de alarmă de care vreau neapărat să țin seama.

În primul rând, am renunțat la știri, dar și la toate posturile românești vândute. Am renunțat să mă mai uit la diverse persoane. Nu mă mai interesează absolut nimic din ceea ce este în jur, iar, pentru mine, oamenii politici din această țară sunt toți o apă și un pământ”, a mai mărturisit Eugen Cristea, în interviul pentru EGO.ro.

Citește și: Ce pensii au Eugen Cristea și Cristina Deleanu, de fapt. Câte mii de lei încasează lunar

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Capital.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! Nu și-au primit BANII
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro