Boala cruntă de care suferă Adda. Artista și-a arătat rănile: ”O boală imprevizibilă, greu de tratat”

Boala cruntă de care suferă Adda. Artista și-a arătat rănile: ”O boală imprevizibilă, greu de tratat”
Care este, de fapt, cauza bolii pe care o are Adda

Adda a dezvăluit în urmă cu puțin timp care este boala de care suferă. Artista a arătat public urmele pe care i le lasă pe trup afecțiunea de care suferă. Ce se întâmplă cu fosta concurentă de la „Asia Express”?

De ce boală suferă Adda?

Adda se confruntă de mai bine de patru luni cu câteva probleme de sănătate care au obligat-o să-și schimbe stilul de viață, astfel să ajungă la o altă imagine. Desigur că este o bucurie faptul că se simte în continuare bine în pielea ei și că toate kilogramele la care a renunțat o fac să arate ca la 20 de ani, dar există totuși și aspecte neplăcute.

Cu toate astea, are grijă să fie pozitivă și să îi învețe pe cei care o urmăresc faptul că trebuie să se iubească și să aibă o mai mare grijă la starea de sănătate. Cântăreața și-a uimit fanii printr-o transparență totală, iar unii dintre ei care au fost diagnosticați cu același lucru i-au mărturisit că a ajuns să-i afecteze nu numai fizic, ci și psihic.

”4 luni și ceva cu Dermografism. 4, din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viața. Este o boală imprevizibila. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate.

Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viața fizic. O afectează psihic pentru că lumea vorbește, batjocorește și mai e categoria “care știe leacul suprem”, a detaliat vedeta care a și ajutat pe câțiva cu această destăinuire, mai ales pe cei care se află în aceeași situație și care s-au simțit criticați și priviți cu coada ochiului de unii care nu înțeleg prin ce trec.

 ”Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând”

”Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă minune! Trebuie să ai mereu grijă să porți haine moi și largi, să nu te lovești, să nu te zgârii. Pentru că, dacă te atingi un pic, efectiv îți apar desene pe piele. Uneori apar și când nu faci nimic. Eu, de exemplu, ața m-am trezit azi. Dragii mei, cei din aceeași barcă cu mine, hai să ne iubim fiecare detaliu de pe piele, să fim asumați și să nu ne mai ascundem. Să vedem partea bună – corpul nostru arată ca o operă de artă!”
Adda (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI