Blestemul Loto chiar există? A murit bărbatul din Galați care a câștigat marele premiu la 6 din 49, anul trecut

Blestemul Loto chiar există? A murit bărbatul din Galați care a câștigat marele premiu la 6 din 49, anul trecut
A murit bărbatul din Galați care a câștigat marele premiu Loto 6/49 anul trecut

Există sau nu un blestem LOTO? Ce se întâmplă cu câștigătorii? Ultimul, un bărbat din Galați care a pus mâna pe marele premiu la 6/49 anul trecut, s-a stins din viață.

Blestemul LOTO: Câștigătorul LOTO 6/49 de anul trecut din Galați a murit

Oamenii s-au convins încă o dată că norocul venit pe partea financiară nu înseamnă nimic, cu atât mai puțin garanția a ceva. Gălățeanul care a pus mâna anul trecut pe marele premiu la LOTO 6/49 s-a stins in viață recent. Din păcate, bărbatul a apucat să se bucure doar foarte puțin de suma câștigată – 4,7 milioane de euro. „Cine face ca mine, ca mine să pățească!”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a transmis anul trecut jucătorilor de loto, după ce a ridicat premiul.

Ei bine, acesta nu a făcut o urare sumbră, ci doar i-a inspirat pe cei care cred că nu au nicio șansă să se gândească de două ori, pentru că nu se știe niciodată de unde sare iepurele, mai ales pentru cei ce simt că au norocul de partea lor, dorindu-le câștigul următorilor. Andrei Butnariu juca la loto de peste 20 de ani, iar marele premiu care a intrat anul trecut în posesia lui a fost răsplata pentru așteptarea și încercările sale.

Andrei Butnaru ridicându-și premiul în 2019
Andrei Butnaru ridicându-și premiul în 2019

„El nu s-a dat în spectacol. Un om deosebit de harnic”

„Un om deosebit, harnic, membru al patronatului nostru, face parte din generația întreprinzătorilor care au apărut imediat după 1990, a dezvoltat afaceri în mai multe domenii. Toată viața, de când îl știu, a jucat la loto, era un împătimit, a câștigat, dar a și cheltuit. După ce a câștigat marele premiu anul trecut, mi-a spus că nu ia banii ca să-i cheltuie pe distracții, ci să-i bage în afacere. Alții, la banii ăștia, aproape cinci milioane de euro, își pierdeau capul, plecau prin Bali, Jamaica… El nu s-a dat în spectacol”
Marian Filimon, președintele Patronatului IMM-urilor Galați (Sursa: Viața Liberă)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI