Anunțul așteptat de toată lumea. Ce se întâmplă, de fapt, cu tragerile la LOTO 6/49

Anunțul așteptat de toată lumea. Ce se întâmplă, de fapt, cu tragerile la LOTO 6/49
Anunțul așteptat de toată lumea. Ce se întâmplă cu tragerile la LOTO 6/49

Situația excepțională din cele mai multe țări europene, legată de răspândirea noului virus, a impus adoptarea unor măsuri drastice, în special în ceea ce privește organizarea de manifestări publice. În condițiile date, desfășurarea competițiilor sportive a suferit amânări, anulări sau modificări. Loteria Română a anunțat că își suspendă activitatea începând din data de 18 martie 2020, dar astăzi a luat o altă decizie.

Anunțul Loteriei Române. Ce se întâmplă cu tragerile la LOTO 6/29

C.N. ”Loteria Română” S.A. informa nu de mult că din data de 18 martie 2020 este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Anunțul așteptat de toată lumea. Ce se întâmplă, de fapt, cu tragerile la LOTO 6/49
Loteria Română implementează loto online

Acum, compania anunță că a decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, în contextul crizei sanitare. Oficialii instituției subliniază că deja colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, ”în cel mai scurt timp posibil”, a jocurilor loto online.

Joacă la loto de acasa

„În contextul actualei crize provocată de epidemia, cu consecinţe importante asupra întregii economii româneşti, Loteria Română consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent”, se arată într-un comunicat emis de Loteria Națională.

„Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor”, au clarificat reprezentanții companiei.