Biscuiții Oreo cu ”cea mai multă cremă” există și îți satisfac toate fanteziile

Biscuiții Oreo sunt un fenomen cultural în multe colțuri ale lumii. Aceștia sunt disponibili într-o varietate foarte mare de forme și produse, iar fiecare dintre noi are propriul mod în care se bucură de ei.

În teorie, când pui mâna pe un biscute Oreo, sunt șanse mari să-l deschizi și să rozi crema albă din interior, înainte să te bucuri de biscuitele crocant. Pentru mulți pasionați de biscuiți, acea cremă este cea mai intereantă parte a ecuației. Nu cred că sunt mulți, dar probabil că există unii oameni care aruncă biscuiții când au rămas fără cremă.

Pornind de la această premisă, creatorii Oreo au făcut numeroase experimente de-a lungul anilor cu variații pentru diferiții fani de biscuiți cu cremă. Ca să-ți faci o idee de popularitatea brandului, o simplă căutare pe Emag a scos la iveală nu mai puțin de 16 produse cu Oreo în titlu, de la o varietate de forme de biscuiți, până la un număr suprinzător de înghețate construite în jurul conceptului.

Dacă îți place crema din Oreo, în România, există biscuți cu un strat dublu de cremă. Aceștia sunt intitulați sugestiv Double Creme. Dacă te încântă experiența crocantă a unui biscute, poți opta versiunea Crispy&Thin a produsului. Ce nu găsești încă la noi sunt biscuiții Oreo din imaginea de mai sus. Aceștia sunt marcați cu textul ”The Most Stuf” (Cea mai multă chestie), unde ”chestie” este o referință la o cantitate aproape absurdă de cremă, după cum se poate vedea în imaginea de mai sus.

Trecând peste faptul că există Oreo cu caramel, cremă de mentă sau înveliți în ciocolată, cred că acești Oreo cu o cantitate abuzivă de cremă în interior ar fi un succes și în țara noastră. Din păcate, este dificil de prognozat dacă ne vor călca vreodată pragul. Până atunci, îți poți crea proprii biscuiți cu foarte multă cremă luând trei seturi de biscuiți cu cremă și combinând conținutul într-un singur set. Implică un pic de efort, dar se justifică dacă vrei să faci valuri pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI