Bill Gates vine cu cea mai îngrijorătoare premoniție despre pandemie. Ce se va întâmpla

Bill Gates vine cu cea mai îngrijorătoare premoniție despre pandemie. Ce se va întâmpla
Bill Gates vine cu cea mai îngrijorătoare premoniție

Celebrul miliardar crede că pandemia nu va putea fi depăşită până la finalul lui 2021 nici măcar de cele mai bogate ţări ale lumii. În schimb,este optimist cu privire la dezvoltarea tratamentului pentru noul Coronavirus şi susține că pandemia va ajunge, în cele din urmă, la un sfârşit, conform Business Insider.

Bill Gates vine cu cea mai îngrijorătoare premoniție despre pandemie

În urmă cu scurt timp, Bill Gates a acordat un interviu, în care miliardarul american a vorbit despre faptul că populaţia lumii va trebui să mai aştepte minim un an, din punctul lui de vedere, pentru ca pandemia să poată să fie ţinută sub control.

„Inovaţiile în ceea ce priveşte diagnosticarea, noile metode de tratament şi vaccinurile sunt de-a dreptul impresionante. Şi asta ma face să cred, că pentru ţările bogate, am putea, în mare, să punem capăt pandemiei până la finalul anului 2021, şi, până la finalul anului 2022, pentru ţările aflate în curs de dezvoltare”, a explicat Bill Gates.

Bill Gates vine cu cea mai îngrijorătoare premoniție
Bill Gates vine cu cea mai îngrijorătoare premoniție

Bill Gates, speriat de lupta dintre Rusia și China pentru scoaterea unui vaccin pe piață

În plus, Bill Gates a mai declarat că această luptă dintre Rusia şi China, pentru a demonstra care va scoate cât mai repede un vaccin pe piaţă ar putea să fie extrem de periculoasă. Bill Gates este sceptic și se teme că dozele ar putea fi administrate oamenilor cu mult timp înainte ca antidotul să fie sigur. În plus, consideră că autoritatea din SUA nu va permite astfel de scurtături.

În decursul lunii trecute, miliardarul spunea că este destul de încrezător că oamenii de ştiinţă vor dezvolta un vaccin „foarte eficient şi foarte sigur”, deoarece, la nivel mondial, se află multe în lucru, aproximativ 160 de vaccinuri. Două dintre cele patru aflate în teste pe oameni sunt dezvoltate în Statele Unite de Moderna şi Pfizer/BioNTech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI