Bill Gates își face un cadou de 500 de milioane de lire sterline. Ce și-a comandat miliardarul

Bill Gates, cadou de 500 de milioane de lire sterline. Ce și-a comandat acesta?

Co-fondatorul Microsoft și-a comandat un cadou aparte. Acesta este primul om care deține noul produs apărut în lume. Ce și-a comandat Bill Gates și de ce a o avere pe un singur obiect?

Bill Gates, cadou de 500 de milioane de lire sterline

Co-fondatorul Microsoft și-a cadonat singur un super-yacht. Noua achiziție este deținută pentru prima dată de cineva, fiind primul pe bază de hidrogen, conform The Telegraph. Al doilea cel mai bogat om din lume își petrece des vacanțele în larg, motiv pentru care și investește mult în ceea ce-i aduce plăcere. Cu toate că preferă de ani buni să-și se bucure de soare și de valuri, niciodată nu a deținut o astfel de ambarcațiune până acum.

Vasul este construit de compania olandeză Feadship și este bazat pe design-ul vasului Aqua. Noua achiziție a lui Gates este prevăuztă cu o sală de sport, un pavilion spațios, o cabină vip și alte încăperi luxoase decorate toate într-un stil minimalist. Deși acesta a plătit 500 de milioane de lire sterline pe vas, nu beneficiază de un spațiun imens, ci doar de 112 de metri. Super-yachtul lui Bill Gates a fost achitat, dar va fi lansat la apă abia în anul 2024.

A donat 100 de milioane de dolari pentru compaterea contravirusului

Fundația Bill & Melinda Gates a anunțat că va contribui cu 100 de milioane de dolari la combaterea coronavirusului. Banii vor fi folosiți pentru”detectare, izolare și tratament, protejarea populației cu risc, dezvoltarea vaccinurilor, tratamente și diagnostice”.

„Speranța noastră este ca aceste resurse să ajute la catalizarea unui răspuns internațional rapid și eficient. Acest răspuns ar trebui să fie ghidat de știință, nu de teamă și ar trebui să se bazeze pe pașii pe care Organizația Mondială a Sănătății i-a făcut până în prezent”, a mai spus Mark Suzman, CEO fundație Gates

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI