Bill Gates face anunțul clar pentru toată omenirea. Ce se va întâmpla în viitorul apropiat

Bill Gates face anunțul clar pentru toată omenirea. Ce se va întâmpla în viitorul apropiat
Bill Gates vorbește despre viitoarele pandemii

Miliardarul Bill Gates crede că lumea are nevoie de un efort global masiv. Efortul ar fi pentru a se pregăti pentru viitoarele pandemii. În mesajul său a făcut referire la investiții de miliarde în dezvoltarea științifică. În același timp a făcut referi la testarea în masă. Dar și la un sistem global de alertă pandemică și o echipă de „prim răspuns la bolile infecțioase”.

Bill Gates vorbește despre viitoarele pandemii

În scrisoarea anuală a Fundației sale, Gates a cerut națiunilor să investească miliarde de dolari pentru a se pregăti pentru următoarea pandemie. Bill Gates speră că lumea va dezvolta „platforme de mega-diagnosticare” până la următoarea pandemie, care va putea testa 20% din populația globală pe săptămână. În aceeași scrisoare miliardarul solicită un sistem global de alertă.

Un sistem în care practicienii din domeniul sănătății să poată trimite probe la un laborator pentru a fi secvențiate. Sistemul este menit să ajute la depistarea viitorilor viruși extrem de infecțioși sau dacă este un agent patogen nou, și o echipă globală de „prim răspuns la bolile infecțioase” să fie trimisă la zona respectivă imediat. Miliardarul consideră că lumea va avea nevoie de 3.000 dintre acești respondenți care își vor petrece timpul liber rulând „jocuri germinale”.

”Trebuie să dublăm investițiile în cercetare și dezvoltare”

În scrisoarea anuală a fundației, milionaru mai prezice că vor dura cinci ani pentru a afla cum să se elaboreze noi tratamente cu anticorpi monoclonali, cum ar fi medicamentele de la Eli Lilly și Regeneron, pentru a răspunde rapid la noi viruși și speră că viitoarele boli vor beneficia de progresele în vaccinurile mRNA – dar acest lucru necesită „a dubla investițiile în cercetare și dezvoltare”.

”Sunt simulări care ne permit să exersăm. Să analizăm și să îmbunătățim modul în care reacționăm la focarele de boală. La fel cum jocurile de război permit armatei să se pregătească pentru războiul din viața reală. Trebuie să prevenim dificultățile din acest ultim an să nu se repetemai repete. Pregătirea pentru pandemie trebuie luată la fel de în serios pe cât luăm amenințarea războiului.”, spune Bill Gates.

Fundația condusă de Bill și Melinda Gates a apărut ca o forță din culise în lupta împotriva coronavirusului. Fundația a ajutat la finanțarea dezvoltării vaccinurilor pentru Moderna și AstraZeneca, precum și alte cercetări în tratamente Covid-19. În acest proces, Gates a devenit o figură centrală în teoriile conspirației fără temei Covid-19, susținând că dorește să folosească vaccinuri pentru a microcipa populația lumii.

Dar, în ciuda angajamentului public al fundației pentru echitate, a intrat sub control judiciar. Conform surselor ar fi cerut Universității Oxford să vândă drepturi exclusive asupra vaccinului companiei farmaceutice AstraZeneca. Un purtător de cuvânt al Fundației Gates a declarat la momentul respectiv că este nevoie ca toți beneficiarii să se angajeze să facă produsele „disponibile pe scară largă la un preț accesibil”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI