Bill Gates, anunțul momentului despre viața după pandemie. Ce nu vor mai face oamenii, aproape deloc

Bill Gates, anunțul momentului despre viața după pandemie. Ce nu vor mai face oamenii, aproape deloc
Ce a anuntat Bill Gates

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat că coronavirusul va schimba radical modul în care oamenii călătoresc și fac afaceri, schimbările rămânând în picioare și după sfârșitul pandemiei, potrivit CNBC.

Bill Gates, anunțul momentului despre viața după pandemie

„După estimările mele, 50% din totalul călătoriilor în scop de afaceri vor dispărea, iar angajaţii vor lucra la birou cu până la 30% mai puţin”, reiese dintr-o declaraţie a miliardarul din timpul unei conferinţe a ziarului New York Times.

De asemenea, Bill Gates crede că va exista o „limită strictă” pentru călătoriile de business în condiţiile în care munca de acasă a devenit tot mai fezabilă în timpul perioadelor de carantină din 2020. Prin urmare, unele companii vor continua să se bazeze pe videoconferinţe în detrimentul întâlnirilor face-to-face.

Miliardarul, care, în prezent, ocupă locul doi în topul celor mai bogaţi oameni din lume, a declarat înainte de conferinţa NYT că pandemia va putea fi controlată în totalitate spre sfârşitul anului viitor în ţările dezvoltate şi în 2022 pentru ţările în curs de dezvoltare.

Mai multe companii americane din domeniul tech, cum ar fi Twitter, Facebook şi Slack au spus că le vor oferi angajaţilor şansa de a lucra de acasă şi după sfârşitul pandemiei de coronavirus, dar salariile vor fi reduse în unele cazuri.

Cine este Bill Gates

William Henry Gates al III-lea s-a născut la data de 28 octombrie 1955, în Seattle, Comitatul King, Washington, SUA. Este cunoscut mai ales ca Bill Gates, este co-fondator (împreună cu Paul Allen) al Microsoft Corporation. Bill Gates este pe locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. În timpul carierei sale la Microsoft, a fost cel mai important deținător de acțiuni al companiei până în 2014.

Bill Gates a început studiile la Lakeside School, una dintre cele mai cunoscute școli din Seattle în anul 1967. Din anul 1973 urmează cursurile universitare la Harvard, însă în anul III a renunțat la cursuri, iar împreună cu Paul Allen, prietenul său din copilărie, a înființat compania Microsoft în anul 1975. În anul 1980, Bill Gates a realizat prima afacere importantă cu IBM pentru 56.000 dolari. Sistemul de operare MS-DOS este disponibil pe PC-urile produse de IBM, iar în anul 1985 a lansat prima versiune a sistemului de operare Windows. În 1989, a lansat Microsoft Office, cea mai populară suită de aplicații de birou. Acesta căsătorit cu Melinda French din Dallas, Texas, la 1 ianuarie 1994. Ei au trei copii: Jennifer Katharine (1996), Rory John (1999) și Phoebe Adele (2002). La data de 15 iunie 2006, Bill Gates își anunță retragerea din Microsoft, începând cu iulie 2008.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI