Profeția lui Bill Gates care spune ce se va întâmpla imediat după ce totul se va termina cu virusul

Profeția lui Bill Gates care spune ce se va întâmpla imediat după ce totul se va termina cu virusul
Profeția lui Bill Gates: ce se va întâmpla după ce pandemia se va fi terminat

Profeția lui Bill Gates: cum va arăta lumea post-Covid. Schimbările legate de muncă și călătorii anunțate de cofondatorul Microsoft.

Bill Gates: ce se va întâmpla imediat după ce totul se va termina cu virusul

Pandemia de COVID-19 va modifica fundamental modul în care oamenii călătoresc și își desfășoară activitatea, chiar și după ce pandemia se va fi terminat, a declarat Bill Gates, la o conferință recentă a New York Times.

„Previziunrea mea este că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele în birou vor dispărea”, a susținut cofondatorul Microsoft.

Mai mult, omul de afaceri american a prezis că va exista un ”prag foarte ridicat” pentru desfășurarea călătoriilor de afaceri, acum, că munca de acasă este mai fezabilă. Gates s-a dat ca exemplu. Acesta a spus că a avut un ”program mai simplu” de când pandemia a blocat lumea, în condițiile în care nu mai călătorește pentru afaceri.

„Vom merge la birou într-o oarecare măsură, vom face niște călătorii de afaceri, dar mult mai puține”, a mai spus el.

„Pandemia ne distrage atenția de la problemele globale grave cu care ne confruntăm”

În urmă cu câteva luni, Bill Gates s-a întâlnit cu reporterii pentru a dezbate cifrele emise de cel mai recent raport realizat de fundația sa, ”Bill & Melinda Gates Foundation”. El a afirmat că aceste probleme se vor agrava cu cât criza economică indusă de pandemie se va accentua.

  • Printre cauzele susținute de companie se numără inegalitatea economică, inegalitatea de gen, foametea și accesul la educație.
  • Aproximativ 90% din economia lumii a intrat într-un fel de blocaj.
  • Potrivit raportului emis, aproape 37 de milioane de oameni au ajuns în pragul sărăciei extreme, din cauza crizei economice provocare de pandemie.

„Pandemia de COVID-19 nu doar că ne-a încetinit progresul, dar am și regresat. Din păcate, toate inegalitățile induse de sărăcie și accesul la sistemul medical s-au accentuat”, a declarat fondatorul Microsoft.

Acuzaţii grave făcute de miliardar la adresa autorităților din SUA în legătură cu pandemia

Gates s-a declarat frustrat de modul în care testele de COVID-19 sunt gestionate în Statele Unite ale Americii. „Nici măcar acum oamenii nu obțin rezultatele în 24 de ore. Această situație este revoltătoare”, a spus el.

De altfel, și când vine vorba de tehnologia din spatele testării Gates spune că nu există nicio scuză pentru procesarea lentă, îndeosebi pentru că are o tehnologie mai avansată decât alte state. Cât despre modul în care SUA s-au ocupat de pandemie în general, afaceristul spune că „am făcut o treabă foarte slabă și puteți vedea asta în cifre”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI