Profeția lui Bill Gates care spune ce se va întâmpla imediat după ce totul se va termina cu virusul

Profeția lui Bill Gates: ce se va întâmpla după ce pandemia se va fi terminat

Profeția lui Bill Gates: cum va arăta lumea post-Covid. Schimbările legate de muncă și călătorii anunțate de cofondatorul Microsoft.

Bill Gates: ce se va întâmpla imediat după ce totul se va termina cu virusul

Pandemia de COVID-19 va modifica fundamental modul în care oamenii călătoresc și își desfășoară activitatea, chiar și după ce pandemia se va fi terminat, a declarat Bill Gates, la o conferință recentă a New York Times.

„Previziunrea mea este că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele în birou vor dispărea”, a susținut cofondatorul Microsoft.

Mai mult, omul de afaceri american a prezis că va exista un ”prag foarte ridicat” pentru desfășurarea călătoriilor de afaceri, acum, că munca de acasă este mai fezabilă. Gates s-a dat ca exemplu. Acesta a spus că a avut un ”program mai simplu” de când pandemia a blocat lumea, în condițiile în care nu mai călătorește pentru afaceri.

„Vom merge la birou într-o oarecare măsură, vom face niște călătorii de afaceri, dar mult mai puține”, a mai spus el.

„Pandemia ne distrage atenția de la problemele globale grave cu care ne confruntăm”

În urmă cu câteva luni, Bill Gates s-a întâlnit cu reporterii pentru a dezbate cifrele emise de cel mai recent raport realizat de fundația sa, ”Bill & Melinda Gates Foundation”. El a afirmat că aceste probleme se vor agrava cu cât criza economică indusă de pandemie se va accentua.

  • Printre cauzele susținute de companie se numără inegalitatea economică, inegalitatea de gen, foametea și accesul la educație.
  • Aproximativ 90% din economia lumii a intrat într-un fel de blocaj.
  • Potrivit raportului emis, aproape 37 de milioane de oameni au ajuns în pragul sărăciei extreme, din cauza crizei economice provocare de pandemie.

„Pandemia de COVID-19 nu doar că ne-a încetinit progresul, dar am și regresat. Din păcate, toate inegalitățile induse de sărăcie și accesul la sistemul medical s-au accentuat”, a declarat fondatorul Microsoft.

Acuzaţii grave făcute de miliardar la adresa autorităților din SUA în legătură cu pandemia

Gates s-a declarat frustrat de modul în care testele de COVID-19 sunt gestionate în Statele Unite ale Americii. „Nici măcar acum oamenii nu obțin rezultatele în 24 de ore. Această situație este revoltătoare”, a spus el.

De altfel, și când vine vorba de tehnologia din spatele testării Gates spune că nu există nicio scuză pentru procesarea lentă, îndeosebi pentru că are o tehnologie mai avansată decât alte state. Cât despre modul în care SUA s-au ocupat de pandemie în general, afaceristul spune că „am făcut o treabă foarte slabă și puteți vedea asta în cifre”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI