Anunțul categoric al lui Bill Gates. Cum și când vom scăpa de pandemie: doar așa e posibil

Anunțul categoric al lui Bill Gates. Cum și când vom scăpa de pandemie: doar așa e posibil
Miliaradarul Bill Gates știe cum și când scăpăm de coronavirus

Miliardarul Bill Gates a declarat recent că știe cum vom scăpa de pandemie. Nu de puține ori, în ultima vreme, miliardarul a fost acuzat de răspândirea de informații false, și chiar de complot.

Anunțul categoric al lui Bill Gates

COVID-19 a creat o cascadă de efecte negative asupra sănătății și bunăstării umane. Într-un interviu cu Susan Goldberg, de la National Geographic, Bill Gates a prezentat modul în care lumea poate întoarce lucrurile. Pandemia COVID-19 a afectat sănătatea și bunăstarea umană în rău în aproape toate modurile măsurabile. Raportul a fost publicat de Fundația Bill & Melinda Gates.

În cel de-al patrulea raport anual, care evaluează eforturile lumii de a îndeplini obiectivele stabilite de Națiunile Unite pentru a pune capăt sărăciei extreme, foametei, inegalității de gen și multe altele, fundația constată că pandemia COVID-19 a inversat ani de progrese către aproape toate aceste obiective și susține o abordare colaborativă pentru a pune capăt pandemiei, conform Impact.ro.

Anunțul categoric al lui Bill Gates. Cum și când vom scăpa de pandemie: doar așa e posibil
Bill Gates susceptibil când vine vorba de o rezolvare rapidă a pandemiei

Într-un interviu cu editorul șef al National Geographic, Susan Goldberg, Bill Gates explică modul în care națiunile pot lucra împreună pentru a schimba lucrurile și de ce distribuirea unui vaccin echitabil între ele ar salva sute de mii de vieți.

”Este uimitor faptul că virusul COVID-19 este atât de răspândit în ceea ce privește efectele sale negative.A avut un efect direct efectiv al uciderii oamenilor din țările sărace. Asta este o parte foarte mică a pagubelor generale care au fost făcute. O mare parte este că sistemele lor de sănătate, care sunt foarte fragile, au fost întrerupte. Vaccinările nu au loc. ”, a declarat Bill Gates.

Cum și când vom scăpa de pandemie: doar așa e posibil

Filantropul Bill Gates, care a avertizat multă vreme despre necesitatea pregătirii pentru pandemii, este uimit de cât de slab a răspuns Statele Unite la Covid-19. Într-un interviu Gates a sunat uneori exasperat, în timp ce descria lansarea testului Covid-19, înrolarea unui neuroradiolog, mai degrabă decât a unui epidemiolog sau specialist în boli infecțioase, pentru a ajuta la orientarea deciziilor de răspuns ale Casei Albe.

El și-a adresat cele mai aspre critici către comisarul pentru administrarea produselor alimentare și a medicamentelor, Stephen Hahn. Acesta, în opinia lui gates, a caracterizat greșit rezultatele unui studiu al Mayo Clinic pe Covid-19. Stephen Hahn a spus că cercetătorii au văzut un beneficiu de supraviețuire de 35% cu utilizarea plasmei convalescente. Cu toate astea, în opinia miliaradaruliu Bill gates, rezolvarea pandemiei va mai dura, cel ăpuțin doi, trei ani.

”Deci, imperativul este, să generăm sfârșitul epidemiei. Acest lucru ne duce la o discuție despre vaccinuri, care este singurul instrument pentru a face acest lucru. Și apoi să ne asigurăm că restaurăm serviciile, chiar și unele le recuperăm pentru copiii care au ratat aceste vaccinări. Chiar dacă facem tot posibilul pentru toate aceste lucruri, vaccinul, restaurarea, generozitatea țării bogate, va dura doi-trei ani doar pentru a reveni la începutul anului 2020.”, a mai declarat Bill Gates.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI