Bilete Ryanair ieftine. Pe ce rute poți călători cu avionul la prețuri foarte mici

Bilete Ryanair ieftine. Pe ce rute poți călători cu avionul la prețuri foarte mici
Bilete Ryanair ieftine. Pe ce rute poți călători cu avionul la prețuri foarte mici.

Gigantul aerian Ryanair, care ţinteşte poziţia de lider pe piaţa din România, a redus preţurile la biletele de avion. Reducerea se încheie astăzi, miercuri 2 septembrie 2020, la miezul nopții, dacă locurile nu se vând până atunci. Este cea mai mare promoție la locuri din 2020. Are loc o mega reducere de prețuri, 1 milion de locuri vor costa doar 5 euro, datele de călătorie fiind în septembrie și octombrie, anul curent. Asta înseamnă doar 5 €, nimic mai mult! Cei care nu profită acum, vor regreta! Compania Ryanair a decis că este timpul să reducă prețurile la modul serios.

Care sunt rutele Ryanair pe care poți călători cu avionul deoarece biletele sunt ieftine

Cei care rezervă un zbor pentru luna septembrie, nu plătesc nici o taxă de modificare a zborului. Deoarece planurile pot suferi modificări, la rezervările făcute pentru călătorii în luna septembrie, zborul se poate modifica gratuit, fiind plătită doar diferența de tarif.

Prețul unui bilet de avion, pentru cei care aleg să zboare cu compania Ryanair, pe ruta Cluj Napoca – Londra Stansted, pentru un adult, este următorul. Ryanair, are o ofertă pentru un sejur de 7 zile în perioada 22 septembrie – 29 septembrie care ajunge la prețul de 11,87 euro, astfel:

 • Plecarea se face de pe aeroportul din Cluj, pe data de 22 septembrie 2020, costă doar 6 lire sterline
 • Întoarcerea se face de pe aeroportul Londra Stansted și are loc pe data de 29 septembrie, costă doar 5 lire.

Oferte Ryanair septembrie 2020

O altă destinație care are prețuri mici la biletele Ryanair este pe ruta București – Bruxelles, pentru data de 18 septembrie. Prețul unui bilet pentru un adult dus-întors este de numai 49 de lei.

Cei care vor să petreacă 4 zile în Londra, cu plecare din aeroportul din București, în perioada joi 1 octombrie 2020 – luni 5 octombrie 2020, pot achiziționa bilete la prețul de 30,11 euro de persoană, astfel:

 • pentru dus: Aeroport București – Otopeni – biletul este la prețul de 24,24 euro
 • pentru întors : Aeroport Londra – Stansted – biletul este la prețul de 5 euro.

Destinații ieftine Ryanair pentru lunile septembrie și octombrie

Rezervările se fac până în 02/09/20 pentru călătorii în perioada 08/09/20 – 31/10/20. Se vor aplica taxe pentru modificarea zborurilor corespunzătoare rezervărilor efectuate între 01 septembrie 2020 și 02 septembrie 2020, pentru Regulamentele Ryanair privind schimbările de zbor accesați aici.

Printre ofertele care pot fi achiziționate astăzi ale companiei Ryanair se numără:

 • București – Pisa, Italia – prețul unui bilet pentru un adult fiind de 4,99 euro/dus, cu plecare pe data de 8 septembrie 2020.
 • București – Bologna, Italia – prețul unui bilet pentru un adult fiind de 5,00 euro/dus, cu plecare pe data de 23 septembrie 2020.
 • București – London Southend, United Kingdom – prețul unui bilet pentru un adult fiind de 5,00 euro/dus, cu plecare pe data de 25 septembrie 2020
 • București – Madrid, Spania – prețul unui bilet pentru un adult fiind de 5,00 euro/dus, cu plecare pe data de 17 septembrie 2020.
Ofertă Ryanair septembrie 2020
Bilete Ryanair ieftine. Pe ce rute poți călători cu avionul la prețuri foarte mici.
 • București – Milan Malpensa, Italia – prețul unui bilet pentru un adult fiind de 5,00 euro/dus, cu plecare pe data de 10 septembrie 2020.
 • București – MilanoBergamo, Italia – prețul unui bilet pentru un adult fiind de 5,00 euro/dus, cu plecare pe data de 9 septembrie 2020.
 • București – Roma Chiampino, Italia – prețul unui bilet pentru un adult fiind de 5,00 euro/dus, cu plecare pe data de 7 septembrie 2020.
 • București – Bruxelles Charleroi, Belgia – prețul unui bilet pentru un adult fiind de 6 euro/dus, cu plecare pe data de 7 septembrie 2020.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI