Biciclist dus pe capota unei mașini până la prima secție de Poliție. De la ce a pornit conflictul dintre acesta și șofer VIDEO

Biciclist dus pe capota unei mașini până la prima secție de Poliție. De la ce a pornit conflictul dintre acesta și șofer VIDEO
Biciclistul s-a urcat pe capota mașinii

Un biciclist din Capitală a intra într-un conflict cu un șofer și a fost dus pe capota mașinii până la secția de Poliție. Scandalul dintre cei doi ar fi pornit după ce biciclistul i-a reproșat șoferului că circulă pe pista dedicată exclusiv bicicletelor.

Biciclistul s-a urcat pe capota mașinii

Conflictul dintre cei doi a escaladat în momentul în care cel de pe bicicletă s-a urcat pe capota mașinii. Șoferul nu a stat pe gânduri și a pornit la drum spre prima secție de Poliție, care se afla la aproximativ un kilometru distanță. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14:00, pe Splaiul Unirii. În momentul de față, cei doi se află la audieri.

”La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, are loc o agresiune în trafic.

Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator  si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic.

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe  o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție

La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția Capitalei.

Șofer reținut după ce a lovit un biciclist și a părăsit locul accidentului

Un șofer, în vârstă de 46 de ani, din comuna Amărăștii de Jos, județul Dolj, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a accidentat un biciclist de 61 de ani din aceeași localitate, iar apoi a părăsit locul accidentului. Medicii au ajuns la locul faptei și l-au găsit pe biciclist într-un șanț. I-au acordat primul ajutor, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un biciclist este căzut într-un şanţ de colectare a apelor pluviale, în extravilanul comunei Amărăştii de Jos.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat biciclistul în persoana unui bărbat de 61 de ani, din Amărăştii de Jos. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical la faţa locului, bărbatul a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările au fost continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi clarificării împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează IPJ Dolj.

Oamenii legii l-au identificat și ridicat pe șoferul vinovat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0.20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și părăsirea locului accidentului.